Ποινική δίωξη εναντίον του πρωταθλητή που υπέκλεπτε φωτογραφίες από φοιτήτριες | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ποινική δίωξη εναντίον του πρωταθλητή που υπέκλεπτε φωτογραφίες από φοιτήτριες

Ποινική δίωξη εναντίον του πρωταθλητή που υπέκλεπτε φωτογραφίες από φοιτήτριεςΑρνείται ο ίδιος όσα του προσάπτουν οι αρχές και δηλώνει αθώος!

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σήμερα από τον Εισαγγελέα κατά του Έλληνα πρωταθλητή που κατηγορείται ότι υπέκλεπτε αισθησιακές φωτογραφίες από τους προσωπικούς υπολογιστές νεαρών κοριτσιών, που κατά κύριο λόγο ήταν φοιτήτριες...
Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για δύο πλημμελήματα, την παραβίαση απορρήτου Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και την παραβίαση προσωπικών δεδομένων και ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε δίκη.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Βασίλη Τσιότσικα, ο πρωταθλητής δηλώνει συντετριμμένος και πολύ στεναχωρημένος. Επισημαίνει πως η όλη υπόθεση του έχει δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα, ενώ ο ίδιος δηλώνει αθώος και αρνείται όσα του προσάπτουν οι αρχές. 


Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος κατηγορείται ότι εμφανιζόμενος ως μεταπτυχιακός φοιτητής, επικοινωνούσε μέσω facebook με τα θύματά του και τις έπειθε πως εγκαθιστά στον υπολογιστή τους αντιϊκο πρόγραμμα. Αντίθετα, εγκαθιστούσε ειδικό λογισμικό, το οποίο του επέπτρεπε την πρόσβαση στα προσωπικά τους αρχεία. Στην κατοχή του βρέθηκαν 140.000 φωτογραφίες, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί περί τις 100 υποθέσεις, που σύμφωνα με την αστυνομία, μπορεί να φτάσουν και τις χίλιες συνολικά!  





protothema.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε