Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Αυτός είναι ο πρώην της Βάσως! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Αυτός είναι ο πρώην της Βάσως!

Ο ηθοποιός που θα ταράξει τη σχέση Βάσως και Χάρη.

Ένας νέος άντρας εισέρχεται στη «Μουρμούρα» στον Alpha αναστατώνοντας αυτή τη φορά τη ζωή του Χάρη και της Βάσως. 

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου το ζευγάρι δέχεται την επίσκεψη του Στέφανου, του πρώην συντρόφου της Βάσως, γεγονός που κάνει τον Χάρη να ανησυχεί για το μέλλον της σχέσης του... 
Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται! Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ηθοποιός Ανδρέας Κοντόπουλος, ο οποίος θα υποδυθεί τον αντίζηλο του Χάρη στη σειρά, στο περιοδικό MYtv εκείνος θέλει να πει στον Χάρη ότι είναι ερωτευμένος με την αδελφή του.«Υποδύομαι τον Στέφανο, τον πρώην φίλο της Βάσως (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), ο οποίος όμως έχει δεσμό με την αδελφή του Χάρη (Πάνος Βλάχος). 

Συγκεκριμένα ο Πάνος προσπαθεί αν βρει τρόπο να πει στον Χάρη - που δε θέλει η αδελφή του αν έχει δεσμό - ότι είναι ερωτευμένος μαζί της αλλά και ότι θέλει να της κάνει πρόταση γάμου. 

Όμως ο ανυποψίαστος Χάρης κρυφακούει μια συζήτηση της Βάσως και του Στέφανου και νομίζοντας ότι κάτι τρέχει πάλι ανάμεσα τους, ορμάει στον Στέφανο...» λέει ο Ανδρέας Κοντόπουλος, ο οποίος απόλαυσε τα γυρίσματα για το επεισόδιο της σειράς, που κράτησαν δύο μέρες. 


Σου άρεσε;

Σχολίασε