Η Έλενα Ακρίτα σφάζει με το γάντι τη Φωτεινή Πιπιλή! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η Έλενα Ακρίτα σφάζει με το γάντι τη Φωτεινή Πιπιλή!

Η Έλενα Ακρίτα σφάζει με το γάντι τη Φωτεινή Πιπιλή!Η Έλενα Ακρίτα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό και αναφέρθηκε καταρχήν στην συνάδελφό της κυρία Φωτεινή Πιπιλή, που είπε ότι εκείνη κρατάει original τσάντες και παρατηρεί ότι όλο και περισσότερες βουλευτίνες κρατάνε μαϊμού. 
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας είπε με χαριτωμένο ύφος σφάζοντας με το γάντι:
«Να βάλω ένα κουίζ στη Φωτεινή Πιπιλή που είπε ότι βλέπει από μακριά ποια βουλευτίνα έχει μαϊμού τσάντα, να μου πει αν η δικιά μου τσάντα είναι αληθινή ή μαϊμού; Ας μίλησουμε λοιπόν για μόδα σε τέτοιες εποχές που πέφτουν άνθρωποι από τα παράθυρα»...
Επίσης αναφέρθηκε στον Λάκη Γαβαλά και στο σχόλιο που είχε κάνει όταν η Amal Alamuddinείχε έρθει στην Ελλάδα ξεκαθαρίζοντας ότι σαφώς και επρόκειτο για κοπλιμέντο.
«Όταν είχε έρθει η Amal, όλοι οι παρουσιαστές ειδήσεων έκαναν σχόλια για το τι φοράει και λέω ο κάθε παρουσιαστής ειδήσεων ως wanna be Λάκης Γαβαλάς κάνει σχόλιο, αυτό ήταν φιλοφρόνημα για τον Λάκη δεν το κατάλαβε;» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε με το χαμογελαστό της ύφος "...εκτός αν είναι παρουσιαστής ειδήσεων".
Δείτε το απόσπασμα:
toratora.gr



Σου άρεσε;

Σχολίασε