Ανέλπιστος πανικός με τις αιτήσεις του The Voice 2! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ανέλπιστος πανικός με τις αιτήσεις του The Voice 2!

Ανέλπιστος πανικός με τις αιτήσεις του The Voice 2!Δώδεκα χιλιάδες αιτήσεις έχουν κατατεθεί έως σήμερα από νεαρούς και νεαρές που θέλουν να γίνουν τα επόμενα είδωλα του ελληνικού πενταγράμμου και όλα αυτά τη στιγμή που το τρέιλερ του ΑΝΤ1 συνεχίζει να παίζει, καλώντας ακόμη περισσότερους φιλόδοξους τραγουδιστές έως το τέλος Οκτωβρίου.
Οι προβλέψεις του καναλιού είναι πολύ ενθαρρυντικές και τα στελέχη της παραγωγής του επιτυχημένου talent show εκτιμούν ότι οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν τις 17.000 χιλιάδες, κρίνοντας από τον ρυθμό με τον οποίο καταφθάνουν τα e-mail...
Οι υπεύθυνοι ήδη έχουν ξεχωρίσει 2.000 άτομα που διαθέτουν κάποια από τα στοιχεία που ψάχνουν οι coaches, αν και αυτοί που θα πάρουν το «πράσινο φως» για τις «τυφλές οντισιόν» θα είναι γύρω στους 130.
Η κριτική επιτροπή παραμένει η ίδια, με τη Δέσποινα Βανδή, τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Αντώνη Ρέμο και τον Μιχάλη Κουϊνέλη να περιμένουν να νέα ταλέντα, ώστε να τα διεκδικήσουν στις ομάδες τους, ενώ την παρουσίαση θα έχει και φέτος ο Γιώργος Λιάγκας.
Το «The Voice 2», ένα format που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία όπου και αν έχει παιχτεί, θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το νέο έτος, στις αρχές Ιανουαρίου.
Πέρυσι οι αιτήσεις ήταν περίπου 15.000 ενώ φέτος εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τις 17.000.



Σου άρεσε;

Σχολίασε