Μοντέλο ξανά: Η sexy chic φωτογράφιση της Ελένης Μενεγάκη | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μοντέλο ξανά: Η sexy chic φωτογράφιση της Ελένης Μενεγάκη

Μοντέλο ξανά: Η sexy chic φωτογράφιση της Ελένης ΜενεγάκηΤο πείραμα πέτυχε πέρσι την άνοιξη – με την Ελένη Μενεγάκη σε ρόλο μοντέλου για την καμπάνια μεγάλης εταιρείας αξεσουάρ και γυναικείων ενδυμάτων – και συνεχίστηκε με ακόμη πιο εντυπωσιακά concept, κομμένα και ραμμένα στα… μέτρα της δημοφιλούς ελληνίδας παρουσιάστριας...
Έτσι, το παραμυθένιο σκηνικό που στήθηκε για να φιλοξενήσει τη ρομαντική φωτογράφιση της Μενεγάκη πριν από λίγους μήνες και προκειμένου να «λανσάρει» την ανοιξιάτικη – θερινή κολεξιόν της φίρμας, «μετακόμισε» στην κουκέτα ενός τρένου για τη χειμερινή συλλογή.
Τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο σχετικό video η Μενεγάκη ποζάρει με τεράστια άνεση και κινείται με ευελιξία σε σκηνικά που θυμίζουν παλιά ταινία, δίνοντας ταυτόχρονα μία πολύ μοντέρνα προσέγγιση των αξεσουάρ και των ρούχων της εταιρείας που την επέλεξε για επίσημο πρόσωπο της καμπάνιας της.
Ως μοντέλο, η Μενεγάκη μοιάζει να έχει δώσει το 100% της και σε αυτό το shooting αφήνοντας να αποκαλυφθεί η πιο sexy chic εκδοχή του εαυτού της.
Ειδικά δε στο promo video η παρουσιάστρια «μοιράζεται» με τις τηλεθεάτριες μία στιγμή που υπάρχει στην καθημερινότητα όλων των γυναικών: εκεί που κοντοστεκόμαστε – για ώρα – στο ασανσέρ «τσεκάροντας» την εικόνα μας και θαυμάζοντας την τσάντα ή τον στιλιστικό συνδυασμό που πετύχαμε ή όλα μαζί!
joytv.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε