Γιατί οι celebrities τα φτιάχνουν με celebrities; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Γιατί οι celebrities τα φτιάχνουν με celebrities;

bradlinaΈχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι διάσημοι επισυνάπτουν σχέσεις κυρίως με άλλους διάσημους; 
Τι είναι αυτό που κάνει έναν ήδη φτασμένο μουσικό όπως ο Chris Martin να στρέφεται από την Gwyneth Paltrow στην Jennifer Lawrence, από μία super star του Hollywood δηλαδή σε μία άλλη; 
Τι είναι αυτό που απωθεί ένα top model από το να κάνει σχέση με έναν καλό δικηγόρο, έναν πετυχημένο έμπορο ή έναν ταλαντούχο ζωγράφο με γενάκι που έχει λύσει το βιοποριστικό του;
Εντάξει, δεν λέμε ότι δεν συμβαίνει ποτέ. 
Το πρόσφατο παράδειγμα του George Clooney και της Amal Alamuddin αποτελεί φωτεινή εξαίρεση. Τις περισσότερες φορές όμως, οι stars τα φτιάχνουν με stars. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Μία πρώτη σκέψη είναι ότι το κάνουν για λόγους φιλοδοξίας. Το βλέπουν σαν επαγγελματική κίνηση – έναν τρόπο να αυξήσουν τις πιθανότητες μόνιμης παρουσίας στις σελίδες των tabloids. 
Φήμες λένε ότι η Angelina Jolie και o Brad Pitt, που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του φιλμ “Mr. & Mrs. Smith”, ήρθαν κοντά μετά από «μαγείρεμα» των προσωπικών τους μάνατζερ, οι οποίοι ήθελαν να αλληλοβοηθηθούν. 
Σκεφτείτε πως ένας celebrity που τα φτιάχνει με celebrity απολαμβάνει δημοσιότητα εις διπλούν. Βλέπει το όνομά του να εμφανίζεται στο google σχεδόν διπλάσιες φορές και όταν χωρίζει, με το που θα βγει από το σπίτι του, ξέρει ότι όλοι ασχολούνται μαζί του.
Ένας δεύτερος παράγοντας που δεν θα πρέπει να αγνοούμε, είναι ότι πολύ δύσκολα μια γυναίκα που ασκεί ένα συμβατικό επάγγελμα μπορεί να ανεχθεί έναν Sean Penn
Όσο κι αν το να κάνει σχέση μαζί του υπάρχει στο μυαλό της ως ένα άπιαστο όνειρο, στην πραγματικότητα το να μην μπορεί να απολαύσει τίποτα χωρίς την παρουσία των παπαράτσι, των bodyguards και των απλών ανθρώπων που ζητάνε αυτόγραφο, είναι μια τιμωρία που δεν μπορεί καν να φανταστεί. 
Ένα μαρτύριο που δικαιώνει τη φράση «πρόσεχε τι εύχεσαι». Γιατί νομίζετε ο Sean Penn έφερε στο πλάι του μια Chalize Theron; Πρώτον επειδή μπορούσε και δεύτερον επειδή δεν ήθελε να καταστρέψει τη ζωή κανενός. 
O celebrity πλανήτης, είτε βρεθείς απότομα σε αυτόν είτε μετά από ένα μακρύ ταξίδι, απαιτεί γερό στομάχι. 
Θυμηθείτε απλά πόση χολή, πόση λοιδορία και πόσο ρατσισμό εισέπραξε από την κοινή γνώμη πριν από μερικές δεκαετίες η Yoko Ono, επειδή τόλμησε να γοητεύσει έναν John Lennon χωρίς να είναι μια όμορφη δίμετρη ξανθιά.
Εν κατακλείδι, η διασημότητα μπορεί και να μην είναι αυτό που φανταζόμαστε. Η άσχημη πλευρά της έχει οδηγεί πολλούς μέχρι πρότινος ισορροπημένους ανθρώπους σε ψυχιάτρους, κατάθλιψη και φάρμακα. 
Η απάντησή μας λοιπόν στο ερώτημα του τίτλου «γιατί οι celebrities τα φτιάχνουν με celebrities», συνοψίζεται στη φράση «γιατί είναι καλοί άνθρωποι»!


Σου άρεσε;

Σχολίασε