Το σχόλιο της Ηλιάκη για το «Αυτά Είναι»: «Οι εκπομπές δεν πάνε από την αρχή σούπερ» | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Το σχόλιο της Ηλιάκη για το «Αυτά Είναι»: «Οι εκπομπές δεν πάνε από την αρχή σούπερ»

Το σχόλιο της Ηλιάκη για το «Αυτά Είναι»: «Οι εκπομπές δεν πάνε από την αρχή σούπερ»Η Μαρία Ηλιάκη, λίγο πριν την πρεμιέρα του «Dancing With the Stars» στο οποίο θα διαγωνίζεται, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα» για το νέο της ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ, για τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για το πώς διαχειρίζεται τις αρνητικές κριτικές.
«Είναι μία δημιουργική χρονιά αυτή, γιατί ξεκινάμε σε ένα κανάλι που μέχρι τώρα ήταν πιο ενημερωτικό. Και ίσως αυτή να ήταν κι η δυσκολία που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε...

 Όσο περνούν οι μέρες, νιώθω ότι η εκπομπή δένει όλο και περισσότερο. [...] Οι εκπομπές δεν πάνε πάντα από την αρχή σούπερ και όπως θέλουμε. 
Είναι ακόμα πολύ νωρίς... Και το «Κους Κους» δεν πήγε καλά την πρώτη χρονιά και το «Δέστε τους!», επίσης. Χρειάζεται χρόνος» δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.
Όσο για τις αρνητικές κριτικές και πώς τις διαχειρίζεται, ανέφερε: «Έχω συνηθίσει. Εγώ τα διαβάζω όλα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί γίνομαι καλύτερη. Τώρα το πώς το διαχειρίζομαι... Άστο, το ξέρω εγώ αυτό. Αντέχω!».


Σου άρεσε;

Σχολίασε