Συναυλία με… Σαρκοζί και Δούκισσα Νομικού ο Ρουβάς! Τι ετοιμάζει ο Έλληνας σταρ για το φινάλε της περιοδείας του | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Συναυλία με… Σαρκοζί και Δούκισσα Νομικού ο Ρουβάς! Τι ετοιμάζει ο Έλληνας σταρ για το φινάλε της περιοδείας του

Συναυλία με… Σαρκοζί και Δούκισσα Νομικού ο Ρουβάς!Μεγάλες εκπλήξεις ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς για το φινάλε της επιτυχημένης περιοδείας του, «The Ace Of Hearts», στις 11 του μήνα, στην Αθήνα: μεταξύ άλλων, θα δούμε επί σκηνής τον γιό του Νικολά Σαρκοζί και την Δούκισσα Νομικού!
Ο Έλληνας σταρ ετοιμάζεται να μας καταπλήξει ακόμα μία φορά, κάνοντας συνεργασίες που θα συζητηθούν: στη σκηνή,
που θα στηθεί στο κλειστό του Tae Kwon Do, θα δούμε θα δούμε τους Onirama, τους Otherview, την Xenia Ghali και τον Stelios Joannou, αλλά και τον γιό του πρώην προέδρου της Γαλλίας, τον Πιέρ, που κάνει καριέρα διεθnώς με το όνομα DJ Mosey!
Ο 28χρονος είναι ο πρωτότοκος γιος του Νικολά Σαρκοζί, από την σχέση του με την Μαρί - Ντομινίκ Κουλιόλι, με την οποία υπήρξε ζευγάρι από το 1982 έως και το 1996. Χαμηλών τόνων και χωρίς να διατυμπανίζει ότι είναι γιος του πρώην προέδρου της Γαλλίας, ο ταλαντούχος DJ παράτησε την Νομική στο δεύτερο έτος και από τότε παίζει μουσική στα μεγαλύτερα clubs του κόσμου.  
Στις εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει ο Σάκης και οι συνεργάτες του συγκαταλέγεται επίσης και η Δούκισσα Νομικού, ο ρόλος της οποίας κρατείται επτασφράγιστο μυστικό! Λέτε να την δούμε να τραγουδά, όπως στην αλά Μπρίτνεϊ Σπίαρς εμφάνισή της στο «Madwalk»;
To «Ace Of The Hearts», εισιτήρια για το οποίο ήδη προπωλούνται, είναι από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες Έλληνα καλλιτέχνη τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει και φιλανθρωπικό ρόλο, καθώς είναι αφιερωμένη στους σκοπούς του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
sakisafisa.jpg
star.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε