Δούκισσα με τουτού, αρβύλες και Ματιάμπα στα παρασκήνια | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Δούκισσα με τουτού, αρβύλες και Ματιάμπα στα παρασκήνια

Είναι η «βασίλισσα του χορού» και το δείχνει ακόμη μία φορά στο τρέιλερ του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν. 
Πριν φορέσει τις ακριβές τουαλέτες της και τα πολύτιμα κοσμήματά της ως παρουσιάστρια του φαντασμαγορικού σόου «Dancing with the stars», η Δούκισσα Νομικού ντύνεται... μπαλαρίνα με τουτού και... αρβύλες, συνδυάζονται το κλασικό με το ροκ στιλ...



Με ένα εξαιρετικά γρήγορα μονταρισμένο βίντεο η λαμπερή πρωταγωνίστρια μας προετοιμάζει για τον πέμπτο κύκλο του χορευτικού show, το οποίο πρόκειται να δούμε σε λίγο καιρό, με την έναρξη της νέας σεζόν. 

Σε αυτό δείχνει πως όχι μόνο παραμένει το «δυνατό χαρτί» στο κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά συνεχίζει να μας προσκαλεί σε χορό, κάνοντας και η ίδια κάποιες φιγούρες.
Παραγωγή

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής εξετάζουν ακόμη το ενδεχόμενο να συμπεριλάβουν ζωντανή ορχήστρα στο πλατό (κάτι που θα κριθεί από το μπάτζετ), ωστόσο βρήκαν τον άνθρωπο που θα κάνει ρεπορτάζ στο green room, στη θέση της Ντορέττας Παπαδημητρίου. 
Ο περσινός νικητής Ησαΐας Ματιάμπα αναλαμβάνει το backstage και θα μοιράζεται με τους συμμετέχοντες το άγχος τους πριν αλλά και έπειτα από κάθε εμφάνιση.

Οσο για τους 12 celebrities που θα φορέσουν φέτος τα παπούτσια χορού, είναι οι Τζένη Μπότση, Μαρία Κορινθίου, Νικολέτα Καρρά, Κατερίνα Γερονικολού, Θοδωρής Μαραντίνης, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Κατερίνα Καραβάτου, Μαρία Ηλιάκη, Νίκη Κάρτσωνα και Χριστίνα Αλούπη. 
Το όνομα όμως που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι εκείνο του Ολυμπιονίκη μας στην ενόργανη γυμναστική Ιωάννη Μελισσανίδη, ο οποίος θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος των αθλητών στο show.


Σου άρεσε;

Σχολίασε