Υλικά
• Γαρίδες 1 κιλό (καθαρισμένες και χωρίς κεφάλι)
• Αυγά 3 χτυπημένα
• Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
• Τριμμένη φρυγανιά 150 γρ
• Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
• ΑλάτιΕκτέλεση
chefoulis
• Γαρίδες 1 κιλό (καθαρισμένες και χωρίς κεφάλι)
• Αυγά 3 χτυπημένα
• Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
• Τριμμένη φρυγανιά 150 γρ
• Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
• ΑλάτιΕκτέλεση
- Πλένουμε τις γαρίδες , τις στραγγίζουμε καλά και τις αλατίζουμε.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά.
- Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την φρυγανιά και σε ένα τρίτο το αλεύρι.
- Ξεκινάμε το πανάρισμα αλευρώνοντας τις γαρίδες καλά, μετά τις βουτάμε στο αυγό και τέλος τις περνάμε από τη φρυγανιά.
- Τηγανίζουμε στο καυτό λάδι.
- Τις βγάζουμε όταν έχουν πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
- Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι κι τις απολαμβάνουμε.