«Πρόκα» από τον Γιάννη Λάτσιο για τη Μακρυπούλια: Δεν θα ήταν ωραίο να πω | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

«Πρόκα» από τον Γιάννη Λάτσιο για τη Μακρυπούλια: Δεν θα ήταν ωραίο να πω

«Πρόκα» από τον Γιάννη Λάτσιο για τη Μακρυπούλια: Δεν θα ήταν ωραίο να πωΌταν του ζήτησαν να εξηγήσει τι εννοεί το γύρισε στο διπλωματικό και σίγουρα κανείς δεν πίστεψε ότι αυτό ήταν που ήθελε να πει. Πάντως έριξε και το καρφάκι του για το σόου.
Το βράδυ της Δευτέρας 6/10 ο ΑΝΤ1 παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα για τη σεζόν 2014-2015 και άπαντες από στελέχη μέχρι παρουσιαστές, ηθοποιούς και δημοσιογράφους βρέθηκαν εκεί. 
Πρώτος απ΄όλους ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος ρωτήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει την παρουσίαση του Rising Star που θα προβάλλεται στο MEGA, από τη Ζέτα Μακρυπούλια...
Και μόνο καλά δεν τα λες όσα είπε. Και που να μην κρατιόταν και να έλεγε αυτό που σκεφτόταν...
«Το "θα είναι στο τιμόνι" είναι λίγο οξύμωρο, γιατί και πέρυσι... Δεν θα 'ταν ωραίο να πω» ανέφερε ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού και όταν του ζήτησαν να εξηγήσει τι εννοεί το γύρισε στο διπλωματικό και σίγουρα κανείς δεν πίστεψε ότι αυτό ήταν που ήθελε να πει. 
Πάντως έριξε και το καρφάκι του για το σόου. «Δεν εννοώ τίποτα. 
Αυτό που θέλω να σας πω λοιπόν είναι ότι στο τιμόνι είναι άλλοι, δεν είναι οι παρουσιαστές, καλώς ή κακώς.
Μην τα ρίχνουμε όλα δηλαδή ότι είναι οι παρουσιαστές. Είναι μπροστά, παίρνουν πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αλλά δεν θα έλεγα ποτέ ότι είναι στο τιμόνι. Τώρα, για το Rising Star θα σας έλεγα να διαβάσετε τον διεθνή τύπο».




Σου άρεσε;

Σχολίασε