Το «ξεφτίλισε» η Βάνα Μπάρμπα - Είπε νέα Μενεγάκη την Σπυροπούλου | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Το «ξεφτίλισε» η Βάνα Μπάρμπα - Είπε νέα Μενεγάκη την Σπυροπούλου

Το «ξεφτίλισε» η Βάνα Μπάρμπα - Είπε νέα Μενεγάκη την Σπυροπούλου«Ένα πολύ λαμπερό πλάσμα. Η κυρία από δω θεωρώ ότι είναι η συνέχεια της Ελένης» είπε η Βάνα Μπάρμπα και μας κούφανε όταν ο Αντώνης Λουδάρος την ρώτησε αν βλέπει κάποιον σταρ αυτή τη στιγμή.


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απ΄ό,τι φαίνεται αποτελεί ένα σημαντικό πρότζεκτ για το κανάλι του ALPHA και είναι η επόμενη κότα με τα χρυσά αυγά...
Ήδη το όνομα της όποτε ακούγεται κάνει ντόρο και προσελκύει το ενδιαφέρον...Γι΄αυτό της τα παρέχουν όλα. Μια εκπομπή δική της, τους συνεργάτες που θέλει, αυτοκίνητο.
Μέχρι και καλεσμένους που την φτάνουν στο θεό με τα εγκωμιαστικά τους σχόλια. Μία εξ αυτών και η Βάνα Μπάρμπα που ήταν λίγο υπερβολική στον χαρακτηρισμό της.
«Ένα πολύ λαμπερό πλάσμα. Η κυρία από δω θεωρώ ότι είναι η συνέχεια της Ελένης» είπε η Βάνα Μπάρμπα και μας κούφανε όταν ο Αντώνης Λουδάρος την ρώτησε αν βλέπει κάποιον  σταρ αυτή τη στιγμή που να είναι όπως ήταν εκείνη στα ντουζένια της. 
Η παρουσιάστρια αισθάνθηκε φανερή αμηχανία, χαμήλωσε λίγο το βλέμμα και ευχαρίστησε την ηθοποιό λέγοντας ότι την τιμάει. 
Δεν ξέρουμε τι πιστεύει ο καθένας επ΄ αυτού, αλλά σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη που τελευταία δεν είναι και στα καλύτερα της με την Σπυροπούλου δεν θα άκουσε με ικανοποίηση αυτό το σχόλιο. 
Επίσης, η ομοιότητα που όντως υπάρχει στις δύο περιπτώσεις έγκειται στο ότι όλοι ασχολούνται με καλό ή κακό τρόπο για κάθε τους κίνηση, άσχετη ως επί το πλείστον από την επαγγελματική τους υπόσταση. Κι αυτό σίγουρα δεν περιποίει τιμή.
toratora.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε