«Ναι, το πλήρωμα του χρόνου ήταν σκληρό γι' αυτό το κορίτσι, αλλά συνάμα ήταν και δίκαιο». Εσείς ποια λέτε να περιγράφει;
Με ένα κείμενο-γρίφο στην ιστοσελίδα που αρθρογραφεί, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης τα χώνει με το γάντι σε Ελληνίδα παρουσιάστρια κατηγορώντας την για αριβισμό, αχαριστία και ψεύτικη εικόνα.
Ολόκληρο το κείμενο του όπως το ανάρτησε στο enter.tv:
«Ήταν μια φορά και έναν καιρό ένα κορίτσι καστανό και χαριτωμένο που έβγαινε μεταμφιεσμένο σε πρωινή εκπομπή.
Στη συνέχεια έγινε μέλος μεσημεριανού πάνελ και τελικά έκανε το μεγάλο της όνειρο πραγματικότητα: να γίνει παρουσιάστρια εκπομπής- και φυσικά ξανθιά...
Δεν ήταν βέβαια μόνη της καθώς το κύριο βάρος έπεφτε στους ώμους του συμπαρουσιαστή της ο οποίος δικαίως είχε πάντα τον πρώτο λόγο.
Αν και έγινε γρήγορα αγαπητή από το κοινό δεν κατάφερε ποτέ να γίνει το κορίτσι των πολλών εξωφύλλων, όπως για παράδειγμα η άλλη της συμπαρουσιάστρια, η οποία αν και είχε μικρότερο ρόλο κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω της εντυπωσιακής εξωτερικής εμφάνισης, της ειλικρίνειάς της και της προθυμίας της να μοιραστεί την προσωπική της ζωή με το κοινό.
Η εκπομπή αυτή έκανε τον κύκλο της και στη συνέχεια η ηρωίδα του παραμυθιού μας έκανε αυτό που ήθελε πάντα: Να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Σε μικρότερο κανάλι μεν, αλλά ως κεντρική πρωταγωνίστρια.
Οι τηλεθεατές όμως δεν την ακολούθησαν αφού αποδείχτηκε ότι η ίδια δεν είχε το χάρισμα που πίστευε. Τι έκανε τότε; Άρχισε να επιρρίπτει ευθύνες παντού, εκτός από τον εαυτό της επειδή ήταν πολύ δημοφιλής, έλεγε, στα social media και το κοινό τη θεωρούσε "fashion icon".
Γρήγορα κατάφερε να μην είναι καθόλου συμπαθής στους συνεργάτες της (και το χειρότερο, στους προϊστάμενους της) με τον δύστροπο χαρακτήρα της και την έλλειψη ψυχραιμίας, όπως είχε συμβεί εξάλλου και στην προηγούμενη τηλεοπτική της στέγη.
Είναι το ίδιο πρόσωπο που κατά τη διάρκεια της πορείας του είχε επιλέξει να αγνοήσει τις δύο γυναίκες που τη βοήθησαν να γίνει αυτό που είναι σήμερα- όταν φυσικά δεν της ήταν πλέον χρήσιμες.
Είναι το ίδιο πρόσωπο που πούλησε φιλίες στον βωμό της ματαιοδοξίας και έμεινε τελικά μόνη της, χωρίς ανθρώπους που να την αγαπάνε πραγματικά και να θέλουν το καλό της.
Ναι, το πλήρωμα του χρόνου ήταν σκληρό γι' αυτό το κορίτσι, αλλά συνάμα ήταν και δίκαιο».
Εσείς ποια λέτε να περιγράφει;