"Μάρκο, σταμάτα να παίζεις με την μικρή"! Ποιος είδε την Τσαβαλιά και δεν τη φοβήθηκε! Άγρια γκάζια στον Σεφερλή για τα μάτια της Τζούλιας. | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

"Μάρκο, σταμάτα να παίζεις με την μικρή"! Ποιος είδε την Τσαβαλιά και δεν τη φοβήθηκε! Άγρια γκάζια στον Σεφερλή για τα μάτια της Τζούλιας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μια ξανθιά ήταν η αιτία που έκανε την ηθοποιό και παρουσιάστρια (πλέον) να τα πάρει στο κρανίο, όπως αποκαλύπτει το πάντεοτε έγκυρο περιοδικό YES.
Τι και αν φημίζεται για τον ψύχραιμο χαρακτήρα της, τις τελευταίες ημέρες τα νεύρα της χτύπησαν κόκκινο. 
Μόνο ευχάριστα δεν έγινε για εκείνη η είσοδός της στην πρωινή ζώνη, αφού από τις πρώτες μέρες που το "MEGA με Μία", βγήκε στον αέρα, μια γυναίκα την έκανε να αισθάνεται ιδιαιτέρως... άβολα...
Μετά τον σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή, η Έλενα Τσαβαλιά ήταν σίγουρη πως η ίδια θα αποτελούσε το δεύτερο βιολί της εκπομπής, όμως τελικά διαψεύστηκε. 
Η Τζούλια Νόβα ήταν εκείνη που έστρεψε πάνω της όλα τα φλας. Η κατά πολλούς εντυπωσιακή της ομοιότητα με τη Δούκισσα Νομικού, ο αέρας και η ομορφιά της έκαναν άπαντες να ασχοληθούν μαζί της. 
Μάλιστα το σουξέ της ήταν τόσο μεγάλο στις πρώτες εκπομπές που λίγο ακόμη θα απειλούσε και τον ίδιο τον Μάρκο, που έχει πάρει στις πλάτες του σχεδόν όλο το βάρος του "MEGA με Μία". 
Η 23χρονη καλλονή από την Ουκρανία έκλεψε τα φλας, όλοι ασχολήθηκαν μαζί της, με το παρελθόν της αλλά και τις μεγάλες συνεργασίες που ετοιμάζει, με αποτέλεσμα να υποβαθμιστεί ο ρόλος των υπόλοιπων συνεργατών και φυσικά της Έλενας, γεγονός που έκανε την Τσαβαλιά να "στραβώσει". 
Πάντως η "Δούκισσα του Μάρκου", θέλοντας να προλάβει τυχόν συγκρούσεις, δήλωνε λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής πως "προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις με την Τσαβαλιά". Τελικά, όπως φαίνεται, δεν τα κατάφερε.


Σου άρεσε;

Σχολίασε