Ο Σάκης επιτέλους απαντά γιατί τα ονόματα των παιδιών αρχίζουν από Α! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο Σάκης επιτέλους απαντά γιατί τα ονόματα των παιδιών αρχίζουν από Α!

Ο Σάκης επιτέλους απαντά γιατί τα ονόματα των παιδιών αρχίζουν από Α!Ο Σάκης Ρουβάς απάντησε σε όλα. Και απάντησε με γοητεία, όπως άλλωστε κάνει πάντα από τότε που άφησε τον εαυτό του ελεύθερο προς τους δημοσιογράφους και ξεκίνησε... να μιλάει. 
Γι αυτό ακριβώς το θέμα τον ρωτησε και η Σόνια Καζόνι που τον έκανε να παραδεχτει πως είχε φοβηθεί το σύστημα των μίντια και την καχυποψία των δημοσιογράφων, με αποτέλεσμα στην αρχή να κλειστεί στον εαυτό του...
Ας μείνουμε όμως στα όμορφα. Ο Σάκης, στο πρότυπο των Μπραντζελίνα, θα παντρευτεί -προφανώς- έχοντας αποκτήσει παιδιά. 
Και θα παντρευτεί μάλλον, όταν τα παιδιά του είναι σε τέτοια ηλικία που θα μπορούν να κατανοήσουν το γεγονός. Και το κυριότερο, θα παντρευτεί με τα παιδάκια του παρανυφάκια. Τουλάχιστον έτσι ονειρεύεται, αποκαλύπτει στο People.
Οσο για το μεγάλο θέμα που είχε προκύψει όταν ανακοινώθηκε πως η μικρή του κόρη θα ονομαστειΑριάδνη, το οποίο είχε να κάνει με την εμμονή του ζεύγους να αρχίζουν όλα τα ονόματα της οικογένειας από Α, πήραμε επιτέλους μία απάντηση. 
"Καταρχάς μας άρεσαν τα ονόματα. Είναι και τα τρία υπέροχα και με ένα τρόπο ήταν αυτά που θεωρούσαμε πως τους ταίριαζαν πιο πολύ. Θες να το πεις τύχη, πεπτρωμένο, προέκυψε..."
Προέκυψε ή "το προέκυψαν", εμείς πάντα θα αναρωτιόμαστε, σκεπτόμενοι ότι και των γονιών τα ονόμαστε είναι Αναστάσιος και Αικατερίνη...
toratora.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε