Ο Κρις Μάρτιν θα γνωρίσει στα παιδιά του την Τζένιφερ Λόρενς μετά από μόλις ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ σχέσης - Άναυδη και έκπληκτη έμεινε η Γκουίνεθ από τα καμώματα του συζύγου της | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο Κρις Μάρτιν θα γνωρίσει στα παιδιά του την Τζένιφερ Λόρενς μετά από μόλις ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ σχέσης - Άναυδη και έκπληκτη έμεινε η Γκουίνεθ από τα καμώματα του συζύγου της

Ο Κρις Μάρτιν θα γνωρίσει στα παιδιά του την Τζένιφερ Λόρενς μετά από μόλις ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ σχέσηςΣοβαρεύουν τα πράγματα ανάμεσα στον Κρίς Μάρτιν και την Τζένιφερ Λόρενς, μιας και ο τραγουδιστής των «Coldplay» είναι έτοιμος να γνωρίσει την νεαρή και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό στα παιδιά του, μετά από μόλις δυο μήνες σχέσης!


feretro2_1.jpg1411680394084_Image_galleryImage_LAS_VEGAS_NV_SEPTEMBER_19.JPG
Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η σχέση του ζευγαριού επιβεβαιώθηκε και επίσημα πριν από λίγες ημέρες, όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες.
1411680115328_Image_galleryImage_Mandatory_Credit_Photo_by.JPG
Τώρα, νέα δημοσιεύματα θέλουν τον 37χρονο ρόκερ, να ετοιμάζεται να συστήσει στα δυο του παιδιά, την10χρονη Έιπλ και τον 8χρονο Μόσες, την 24χρονη σύντροφό του.
1411680137291_Image_galleryImage_Chris_Martin_taking_a_wal.JPG
Όπως αναφέρει η Radar Online, η Γκουίνεθ Πάλτροου, δεν είδε και με πολύ καλό μάτι αυτή την απόφαση του πρώην συζύγου της, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις μετά το διαζύγιο.
1411680530192_Image_galleryImage_LAS_VEGAS_NV_SEPTEMBER_19.JPG
Μάλιστα λέγεται πως η 42χρονη Γκουίνεθ που έχει γενέθλια αυτό το Σαββατοκύριακο, έπαθε σοκ με τα νέα:
«Έμεινε άναυδη όταν άκουσε πως ο Κρίς θέλει να συστήσει την Τζένιφερ στα παιδιά τους».
1411678995343_Image_galleryImage_SANTA_MONICA_CA_OCTOBER_2.JPG
Παράλληλα, η ίδια πηγή αναφέρει πως ο Μάρτιν είναι φουλ ερωτευμένος με την 24χρονη ηθοποιό:
«Έχει δαγκώσει μαζί της την λαμαρίνα, και μαζί περνάνε πολύ καλά. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, και η σχέση τους είναι πολύ έντονη. Ο Κρις Μάρτιν, αν και έχει φιλικές σχέσεις με την Γκουίνεθ, δεν συζητά μαζί της τον δεσμό του με την Λόρενς, επειδή τη σέβεται».
 star.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε