Είναι η πιο νόστιμη και πικάντικη παρέα για τη μπύρα σας και θα μπορούσε να τη φτιάξει ακόμη και ένα μικρό παιδί.
Υλικά
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 καυτερή πιπερίτσα
- λίγη γλυκιά πιπεριά
- 1 κ.σούπας τρίμμα φρυγανιάς
- 230γρ.φέτα
- 1 κ.σ. γιαούρτι
- πιπέρι-ρίγανη
- κόκκινο καυτερό πιπέρι
- Χτυπάμε στο multi τα 4 πρώτα υλικά.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα και ξαναχτυπάμε.
- Αφήνουμε την τυροκαυτερή 2-3 ώρες στο ψυγείο πριν τη σερβίρουμε.
- Σε κλειστό δοχείο (ψυγείο) μπορεί να διατηρηθεί μερικές μέρες.