Σπιτική τυροκαυτερή | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σπιτική τυροκαυτερή

Είναι η πιο νόστιμη και πικάντικη παρέα για τη μπύρα σας και θα μπορούσε να τη φτιάξει ακόμη και ένα μικρό παιδί.

Υλικά
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 καυτερή πιπερίτσα
  • λίγη γλυκιά πιπεριά
  • 1 κ.σούπας τρίμμα φρυγανιάς
  • 230γρ.φέτα
  • 1 κ.σ. γιαούρτι
  • πιπέρι-ρίγανη
  • κόκκινο καυτερό πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Χτυπάμε στο multi τα 4 πρώτα υλικά.
  2. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα και ξαναχτυπάμε.
  3. Αφήνουμε την τυροκαυτερή 2-3 ώρες στο ψυγείο πριν τη σερβίρουμε.
  4. Σε κλειστό δοχείο (ψυγείο) μπορεί να διατηρηθεί μερικές μέρες.


Σου άρεσε;

Σχολίασε