Εύη Αδάμ: Mini απόδραση με τις κόρες της στην Σκιάθο - Έκαναν ιππασία και μπάνιο στην παραλία! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Εύη Αδάμ: Mini απόδραση με τις κόρες της στην Σκιάθο - Έκαναν ιππασία και μπάνιο στην παραλία!

Εύη Αδάμ: Mini απόδραση με τις κόρες της στην Σκιάθο - Έκαναν ιππασία και μπάνιο στην παραλία! Νεφέλη και η Δανάη δεν είναι από τα αδέλφια που τσακώνονται, ούτε είναι από τα παιδιά που μαλώνουν με τη μητέρα τους. Υπάρχει πολλή αρμονία στο σπίτι μας.  Τις έχω διδάξει την αλληλεγγύη, την ομόνοια και την αγάπη" εξομολογείται στο ΟΚ! η ευτυχισμένη μητέρα Εύη Αδάμ, για τις δύο κόρες της. Aν και το αγαπημένο νησί της Εύης Αδάμ είναι η Ίος, την οποία επισκέπτεται ανελλιπώς κάθε χρόνο από το 1990, οι φετινές διακοπές με τις κόρες της, τη 14χρονη Νεφέλη και τη 12χρονη Δανάη, ξεκίνησαν από τη Σκιάθο.

Το κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων είναι ένας ακόμη αγαπημένος τους προορισμός τον οποίο επισκέπτονται τα τελευταία πέντε χρόνια. Στο τελευταίο τους ταξίδι εκεί βρήκαν την ευκαιρία να επιδοθούν και σε ένα από τα αθλήματα που τους αρέσει πολύ, την ιππασία. 

Εντόπισαν μια ιδιωτική φάρμα στην παραλία της Αγίας Ελένης όπου είχαν πάει για μπάνιο και με χαρά ο ιδιοκτήτης της τους επέτρεψε να κάνουν βόλτα με τα δύο άλογά  του στην αμμουδιά.



fthis.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε