H κούκλα κόρη της Kim Basinger έχει σχέση με γυναίκα ράπερ (pics) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

H κούκλα κόρη της Kim Basinger έχει σχέση με γυναίκα ράπερ (pics)

H κούκλα κόρη της Kim Basinger έχει σχέση με γυναίκα ράπερ (pics)Η όμορφη Ireland Baldwin έχει σχέση με την 22χρονη Angel Haze. 
Η κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρη για τη σχέση της με την Angel, ώσπου η δεύτερη έκανε πρόσφατα αποκαλύψεις στην «Independent».

«Τα media λένε συχνά: "Α, είναι τόσο χαριτωμένες!
Είναι οι καλύτερες φίλες του κόσμου!". Κοιμόμαστε μαζί! Και οι φίλοι δεν κοιμούνται μαζί! Ποτέ δεν έχω κοιμηθεί με τα φιλαράκια μου! Αλλά ένα ζευγάρι δύο λεσβιών διαφορετικού χρώματος νομίζω ότι είναι πάρα πολύ παράξενο για την Αμερική του σήμερα», είπε η ράπερ.

H Ireland έπειτα ανέφερε πως... δεν αρνείται τη σχέση της με την Haze, αλλά κατηγορεί τους δημοσιογράφους πως παραποίησαν τα λεγόμενα της Angel.





«Οι ιστοσελίδες και οι αρθρογράφοι πρέπει να χαλαρώσουν. Διαστρεβλώνουν τα λόγια (μας) για να κάνουν πιο συναρπαστικό το περιεχόμενο (των δημοσιευμάτων τους)», έγραψε η Ireland, που ακολουθεί καριέρα μοντέλου. 

«Το να βγάζετε προς τα έξω το θέμα του χρώματος ή το γεγονός πως είμαστε και οι δυο γυναίκες, είναι ξεπερασμένο. Ζούμε σε έναν νέο κόσμο», είπε.



 «Είμαστε ευτυχισμένες. Είμαστε υγιείς. Αυτό είναι το μόνο που μετράει», είπε η Ireland, που πριν μερικούς μήνες είχε χωρίσει από τον σέρφερ Slater Trout.

| E-Radio.gr Daily 


Σου άρεσε;

Σχολίασε