Θα χρειαστείς…6-8 κούπες καρπούζι χωρίς κουκούτσια, 1/3 της κούπας ζάχαρη και χυμό από 2 λάιμ.
Πώς να το κάνεις…Ρίξε το καρπούζι, το χυμό από τα λάιμ και τη ζάχαρη στο μπλέντερ και χτύπησέ τα μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Βάλε όλο το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ
και τοποθέτησέ το στην κατάψυξη για περίπου μία ώρα. Με ένα πηρούνι ανακάτεψε τη γρανίτα σου και ξαναβάλ’την στην κατάψυξη για άλλη μία ώρα.
Ξαναβγάλ’την, ξανανακάτεψε και βάλ’την και πάλι για άλλη μία ώρα. Σέρβιρε σε κούπες ή μέσα στην άδεια φλούδα του καρπουζιού σου.
faysbook.gr
Βάλε όλο το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ
και τοποθέτησέ το στην κατάψυξη για περίπου μία ώρα. Με ένα πηρούνι ανακάτεψε τη γρανίτα σου και ξαναβάλ’την στην κατάψυξη για άλλη μία ώρα.
Ξαναβγάλ’την, ξανανακάτεψε και βάλ’την και πάλι για άλλη μία ώρα. Σέρβιρε σε κούπες ή μέσα στην άδεια φλούδα του καρπουζιού σου.