Μαρία Έλενα Κυριάκου: Η κρυφή της σχέση με Κύπριο μουσικοσυνθέτη! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μαρία Έλενα Κυριάκου: Η κρυφή της σχέση με Κύπριο μουσικοσυνθέτη!

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου λάμπει στην κυριολεξία και δεν διστάζει να δηλώσει στις συνεντεύξεις της ότι είναι έτοιμη να ξαναερωτευτεί και να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Beautiful People που κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή η φωνή της Ελλάδας είναι ερωτευμένη με τον Ευθύβουλο Θεοχάρους...


Εκείνο που τους έφερε κοντά δεν είναι άλλη από την αγάπη τους για τη μουσική. Μάλιστα, ο γνωστός Kύπριος συνθέτης μεγάλων επιτυχιών είναι ο άνθρωπος - κλειδί που πολλοί τον θεωρούν ως τον φύλακα άγγελό της σε κάθε της επαγγελματικό βήμα...

Πάντως ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης έβαλε το χεράκι του για τη συνεργασία της Μαρίας Έλενας με την Universal Ιταλίας και τη διασκευή της τελευταίας επιτυχίας του Eros Ramazzotti “Un angelo disteso al sole”. 


Η Ρεβέκκα Ρούσση ανέλαβε την προσαρμογή των στίχων στα ελληνικά και ο Ευθύβουλος Θεοχάρους την ηχογράφηση του μουσικού μέρους του κομματιού, που στα ελληνικά έχει τον τίτλο «Δύο άγγελοι στη γη». 

Ο Ευθύβουλος Θεοχάρους είναι γνωστός κυρίως από τις επιτυχίες που έχει δώσει στην Έλενα Παπαρίζου αλλά και σε άλλους Έλληνες τραγουδιστές, γνωστή επίσης είναι και η συνεργασία του με τον Γιώργο θεοφάνους. 

newsit.com.cy


Σου άρεσε;

Σχολίασε