Πένυ Σκάρου: Η τραγική σύμπτωση στον Άγιο Σάββα και οι πρώτες λέξεις μετά το κακό | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Πένυ Σκάρου: Η τραγική σύμπτωση στον Άγιο Σάββα και οι πρώτες λέξεις μετά το κακό

Πένυ Σκάρου: Η τραγική σύμπτωση στον Άγιο Σάββα και οι πρώτες λέξεις μετά το κακό (Nassos blog)H άτυχη Πένυ Σκάρου έμαθε τα δυσάρεστα νέα για την κατάστασή της από τους γιατρούς! Στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται γιατροί και νοσοκόμες έκαναν αγώνα για να μην καταλάβει κάτι νωρίτερα η άτυχη τραγουδίστρια καθώς περίμεναν πρώτα να συμβουλευτούν τον ψυχολόγο!

Ωστόσο λίγο έλειψε να το μάθει από τις ειδήσεις! Μια τεράστια σύμπτωση συνέβη την πρώτη μέρα νοσηλείας της  μόλις είχε συνέλθει από τη νάρκωση! Αρχικά τη μετέφεραν σε ένα τρίκλινο δωμάτιο όπου υπήρχε τηλεόραση για την άλλη γυναίκα που νοσηλευόταν!

Η τηλεόραση ήταν ανοιχτή και έδειχνε ειδήσεις ώσπου ξαφνικά ακούγεται η είδηση για τον τραυματισμό της! Η νοσοκόμα που μόλις είχε μπει στο δωμάτιο πρόλαβε και έκανε νόημα στην ασθενή να τη  κλείσει όμως η Πένυ Σκάρου που μόλις είχε ξυπνήσει!

Βλέποντας την εικόνα με το πρόσωπό της, ψέλλισέ : «Αφήστε τη για μένα λένε…». Πριν προλάβει να αντιδράσει η νοσοκόμα και να της απαντήσει, η τραγουδίστρια έκλεισε τα μάτια της αφού ακόμα δεν είχε συνέλθει 100% από τη νάρκωση!

Μια πραγματικά τραγική σύμπτωση που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία καθώς θα ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα αν η άτυχη κοπέλα μάθαινε από τις ειδήσεις για την ακριβή κατάστασή της!


Σου άρεσε;

Σχολίασε