ΧΑΟΣ στη Βραζιλία μετά τον διασυρμό: κλοπές, λεηλασίες και…μαχαιρώματα ! (βίντεο) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΧΑΟΣ στη Βραζιλία μετά τον διασυρμό: κλοπές, λεηλασίες και…μαχαιρώματα ! (βίντεο)

Επεισόδια, κλοπές, λεηλασίες, τραυματισμούς από μαχαίρωματα, λεωφορεία που παραδόθηκαν στην πυρά αλλά και… έναν τραυματισμό έφιππου αστυνομικού στο Ρεσίφε, αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Βραζιλία, τις πρώτες ώρες μετά την ήττα της Γερμανίας.
ΧΑΟΣ στη Βραζιλία μετά τον διασυρμό: κλοπές, λεηλασίες και…μαχαιρώματα ! (βίντεο)Σε αρκετές πόλεις ξέσπασαν επεισόδια, ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ομάδες οργισμένων φιλάθλων να συγκρούονται με την αστυνομία και να προβαίνουν σε λεηλασίες. 
Στο περίπτερο της FIFA στην Copacabana, σημειώθηκε ένοπλη ληστεία την ώρα που επικρατούσε πανδαιμόνιο...
Επεισόδια ξέσπασαν στο Ρεσίφε, με έναν έφιππο αστυνομικό, να πέφτει από το άλογο και να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια συμπλοκών με οπαδούς, ενώ στο Σάο Πάολο, οπαδοί της «σελεσάο» έκαψαν τη σημαία της Βραζιλίας.
Εκτός από τις υλικές ζημιές, είχαμε και το μαχαίρωμα μιας νεαρής γυναίκας που διακομίστηκε στο νοσοκομείο ευτυχώς με ελαφρά τραύματα. Άλλοι δύο άνδρες, ύστερα από μεταξύ τους καβγά, επίσης μαχαιρώθηκαν με τον έναν εξ αυτών να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Τέλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Fohla de Sao Paulo άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε 20 λεωφορεία, καθώς και σε καταστήματα στο νότιο τμήμα του Σάο Πάουλο . 
Τα λεωφορεία ήταν εγκαταλελειμμένα σε ένα γκαράζ και εκτός λειτουργίας, αλλά υπάρχουν αναφορές ότι ακόμα τρία λεωφορεία κάηκαν σε άλλα σημεία της πόλης.
Δείτε βίντεο με το περιστατικό του μαχαιρώματος:
makeleio.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε