Νατάσα Θεοδωρίδου: Η παρεξήγηση με τη Μιμή Ντενίση και η νέα πρόταση συνεργασίας | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η παρεξήγηση με τη Μιμή Ντενίση και η νέα πρόταση συνεργασίας

Η συμφωνία των δύο κυριών φαίνεται πως είχε κλείσει από τον Φεβρουάριο, ενώ δύο μήνες μετά είχαν φωτογραφηθεί μαζί για το promo της μουσικής παράστασης "Σμύρνη Αγαπημένη" που θα ανέβει τον Οκτώβρη στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.
Τελικά, όμως, τα σχέδιά τους ναυάγησαν τον Ιούνιο, αφού η Νατάσα φαίνεται πως
ζήτησε να γίνει αναθεώρηση των όρων της αρχικής συμφωνίας.
Οι λεπτομέρειες της διαφωνίας της με την Παραγωγή, διέρρευσαν στον Κυριακάτικο Τύπο, κάτι που έκανε τη λαϊκή ερμηνεύτρια να δυσανασχετήσει έντονα, αφού ποτέ δεν επικοινώνησε κανείς μαζί της για να τη ρωτήσει τι ακριβώς είχε συμβεί. 
Κάποιοι, μάλιστα, έσπευσαν να υποστηρίξουν πως το θέμα είχε "δοθεί" από την ίδια τη Μιμή, γεγονός που την έκανε να θυμώσει με τη σειρά της, αφού θεωρεί πως τέτοια δημοσιεύματα δεν κάνουν καλό σε καμία από τις δύο πλευρές- ειδικά όταν το κοινό διαβάζει για υψηλές χρηματικές αμοιβές και απαιτήσεις σε μία τόσο δύσκολη εποχή.
Σύμφωνα, πάντως, με το περιβάλλον της Νατάσας, η βασική εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις ήταν η διπλή παράσταση του Σαββάτου, αφού η ίδια θα έπρεπε να βρίσκεται στην πίστα νυχτερινού κέντρου και το ίδιο βράδυ, αλλά και το προηγούμενο, με αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο τη -μοναδική, να προσθέσουμε εμείς- φωνή της.
Όσο για τα νέα σχέδια της Νατάσας, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως έχει δεχτεί προτάσεις από όλους σχεδόν τους νυχτερινούς επιχειρηματίες.
Πριν από λίγες μέρες μάλιστα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, που ανήκει στον Κώστα Μπερτάκη, ο οποίος φέρεται να της έχει κάνει πρόταση συνεργασίας με τον Παντελή Παντελίδη στον ίδιο νυχτερινό χώρο στις αρχές του φθινοπώρου.
Εκείνη, πάντως, δείχνει να μη βιάζεται να πάρει αποφάσεις, αφού θέλει το επόμενό της βήμα να την εκφράζει απόλυτα σε όλα τα επίπεδα.
entertv.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε