ΟΚ! Party: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΟΚ! Party: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Μεγάλες στιγμές ζήσαμε χτες στο πάρτι του ΟΚ! και ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. 
Με τον Γιώργο Σαμπάνη να τραγουδάει ζωντανά για μιάμιση ώρα μπροστά στην τεράστια φωτισμένη πισίνα του παραλιακού Balux (ευτυχώς δεν έπεσε κανείς μέσα από
τον συνωστισμό!), οι τελευταίοι καλεσμένοι αποχώρησαν μετά τις 3 τα ξημερώματα- ο Μάρκος Σεφερλής ήταν ένας από αυτούς.
Εμείς λίγο άυπνοι σήμερα- αλλά πολύ χαρούμενοι- αναφέρουμε εδώ μερικά από τα highlights της χτεσινής λαμπερής βραδιάς:
- Η Ρούλα Κορομηλά ήρθε μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου και κάθισε στον ίδιο καναπέ με τα ζεύγη Κωστόπουλου- Μπαλατσινού και Θρασκιά- Φωτόπουλου. 
- Η Μαρία Μπεκατώρου και η Δούκισσα Νομικού μιλούσαν αρκετή ώρα με τον αντιπρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού και την Κατερίνα Γκαγκάκη.
- Η Ελεονώρα Μελέτη κατάφερε να αποφύγει τις κάμερες και τους φωτογράφους μπαίνοντας- "σαν τον κλέφτη"- όπως μας είπε γελώντας αργότερα.
- Ο Νίνο έφτασε μαζί με τον Κωσταντίνο Αργυρό, ο Stan αστειευόταν με την Κατερίνα Στικούδη ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έφυγε από το πάρτι λίγο πριν φτάσει η Σάσα Σταμάτη, η οποία μάλιστα χαιρέτησε εγκάρδια την Τζένη Μπαλατσινού. 
- Η πιο χορευτική ομάδα του πάρτι - εκτός από την αγαπημένη του Γιώργου Σαμπάνη, Άννα Πρέλεβιτς που δεν έπαιρνε τα μάτια της από τη σκηνή- ήταν αυτή της Ελένης Μενεγάκη: Αντωνία Καλλιμούκου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου με guest τον Νίκο Αναδιώτη από το Happy Day του Alpha. 
- Η Μαίρη Συνατσάκη έφτασε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατρίνα Τσάνταλη, ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνόδευε τη Μελίνα Ασλανίδου, ενώ πολλά σχόλια προκάλεσε το φόρεμα της Έλενας Παπαβασιλείου με την πλάτη.
- Ελαφρά αμηχανία υπήρξε αναμέσα σε κάποια πρώην ζευγάρια που είχαν πολύ καιρό να συναντηθούν- ονόματα δεν θα αναφέρουμε εδώ, αλλά θα μπορέσετε να καταλάβετε ποιους εννοούμε την επόμενη εβδομάδα στο εκτενές αφιέρωμα του ΟΚ! 
Όσο για τα νέα φλερτ που προέκυψαν μπροστά στη θάλασσα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα φανεί αν θα έχουν συνέχεια- από το περσινό πάντως πάρτι του ΟΚ! προέκυψαν οι έρωτες Γερμανού- Ιωάννου και Οικονομόπουλου- Κάβουρα! 



entertv.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε