Ο πασίγνωστος ηθοποιός πήρε διαζύγιο από την σύζυγό του και δημοφιλή δημοσιογράφο, ενώ η συνάδελφός του ξέραμε ότι είναι το κορίτσι του διάσημου Έλληνα τραγουδιστή. Ο φωτογραφικός φακός του HELLO εντόπισε το ζευγάρι και όπως μπορείτε να δείτε από τα τρυφερά ενσταντανέ, η ερωτική διάθεση είναι έντονη μεταξύ τους. Ωστόσο, όσοι είδαν τις τρυφερές στιγμές με τον Κώστα Αποστολάκη και τη Πηνελόπη Πλάκα σε πρόσφατη έξοδό τους, μίλησαν για έναν νέο έρωτα που γεννήθηκε στην πόλη. | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο πασίγνωστος ηθοποιός πήρε διαζύγιο από την σύζυγό του και δημοφιλή δημοσιογράφο, ενώ η συνάδελφός του ξέραμε ότι είναι το κορίτσι του διάσημου Έλληνα τραγουδιστή. Ο φωτογραφικός φακός του HELLO εντόπισε το ζευγάρι και όπως μπορείτε να δείτε από τα τρυφερά ενσταντανέ, η ερωτική διάθεση είναι έντονη μεταξύ τους. Ωστόσο, όσοι είδαν τις τρυφερές στιγμές με τον Κώστα Αποστολάκη και τη Πηνελόπη Πλάκα σε πρόσφατη έξοδό τους, μίλησαν για έναν νέο έρωτα που γεννήθηκε στην πόλη.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός πήρε διαζύγιο από την σύζυγό του και δημοφιλή 

δημοσιογράφο, ενώ η συνάδελφός του ξέραμε ότι είναι το κορίτσι του διάσημου Έλληνα τραγουδιστή...

Ο φωτογραφικός φακός του HELLO εντόπισε το ζευγάρι και όπως μπορείτε να δείτε από τα τρυφερά ενσταντανέ, η ερωτική διάθεση είναι έντονη μεταξύ τους.

Ωστόσο, όσοι είδαν τις τρυφερές στιγμές με τον Κώστα Αποστολάκη και τη Πηνελόπη Πλάκα σε πρόσφατη έξοδό τους, μίλησαν για έναν νέο έρωτα που γεννήθηκε στην πόλη.



Σου άρεσε;

Σχολίασε