Ερωτευμένη με... λυράρη η Ζενίλντα! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ερωτευμένη με... λυράρη η Ζενίλντα!

Ερωτευμένη με... λυράρη η Ζενίλντα!Ζει τον απόλυτο έρωτα με νότες από την Κρήτη... 
Η Ζενίλντα ντε Σόουζα και ο λυράρης Γιάννης Κρητικός είναι μαζί κι ευτυχισμένοι και μάλιστα πριν από λίγες μέρες έκαναν κοινό γύρισμα για τις ανάγκες του νέου βιντεοκλίπ της Ελένης Αλεξανδρή. 
Αν και είναι μαζί από τα Χριστούγεννα, προτίμησαν να κρατήσουν -όσο μπορούσαν- τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ όταν ο φωτογραφικός φακός τούς
απαθανάτιζε σε διάφορες νυχτερινές εξόδους με την παρέα τους, φρόντιζαν να μην είναι διαχυτικοί και να μη δίνουν δικαιώματα στα αδιάκριτα βλέμματα.

Εκείνοι που ξέρουν από τους πρώτους για τον δεσμό του ζευγαριού έχουν να λένε πως ο φτερωτός θεός τούς χτύπησε με τα βέλη του όταν εμφανίζονταν στο Volcano της Πάτρας την περίοδο των γιορτών. 

Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύ καιρός για να καταλάβουν ό3.τι ο ένας ήταν για τον άλλον και ερχόμενοι στην Αθήνα φρόντισαν να κρατήσουν το μυστικό τους για τους ίδιους, αλλά και λίγους δικούς τους ανθρώπους.

Ακόμη και όταν έκαναν νυχτερινές εξόδους, το έκαναν πάντα με παρέα, ώστε να μη δώσουν αφορμή για σχόλια και κουβέντες. Ακόμη και στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, στην οποία έδωσαν το «παρών», κράτησαν χαμηλό προφίλ, όπως άλλωστε είναι και στην προσωπική τους ζωή. 
Τον περισσότερο χρόνο τον περνάνε με τους φίλους τους πότε σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί και πότε για φαγητό. Ο Γιάννης, ο οποίος εμφανίζεται αυτό τον καιρό στο Romeo, γνώρισε σε μικρό χρονικό διάστημα τη Ζενίλντα στους φίλους του, ενώ πριν από λίγες μέρες έκαναν και γυρίσματα για το βιντεοκλίπ της Ελένης Αλεξανδρή, με την οποία επίσης διατηρεί φιλικές σχέσεις.
Οι... απέναντι

Η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της συμμετείχαν στο κλιπ του «Ελα πιο κοντά», το οποίο υπογράφουν ο Γιάννης Πετιναράς και το Θηρίο. 
Μάλιστα, το σενάριο θέλει τους συμμετέχοντες στο βίντεο να είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες, άνδρες - γυναίκες, οπότε και η όμορφη Ζενίλντα θα βρεθεί απέναντι από τον αγαπημένο της Γιάννη, αφού αυτός ανήκει στο team του Θηρίου και του μοντέλου Κώστα Σεντούκα. 
Το τραγούδι και το βιντεοκλίπ αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες, οπότε και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το ζευγάρι on screen.

Τεριάννα Παππά
Φωτό: Χρήστος Ζήνας 
 
espressonews.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: