Κεφάλαιο αποτρίχωση - Όλα όσα θέλεις να ξέρεις | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Κεφάλαιο αποτρίχωση - Όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Κεφάλαιο αποτρίχωση - Όλα όσα θέλεις να ξέρειςΗ αποτρίχωση είναι μια από τις πιο βαρετές και επίπονες διαδικασίες που καλείται μια γυναίκα να αντιμετωπίσει στην καθημερινότητά της, ενώ παράλληλα υπάρχει μια σύγχυση γύρω από το ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για την κάθε μια. 
Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο συγκεντρώσαμε όλες τις τεχνικές, τα χαρακτηριστικά τους,
αλλά και αρκετά χρήσιμα tips ώστε η αποτρίχωση να γίνει παιχνίδι!
Ξυραφάκι: Η αποτρίχωση με ξυραφάκι είναι η πιο εύκολη, γρήγορη και οικονομική μέθοδος που μπορείς να δοκιμάσεις. 
Μπορείς να χρησιμοποιείς ξυραφάκι ακόμη και αν η τρίχα δεν είναι αρκετά μακριά, έχε όμως στο νου σου ότι με αυτό τον τρόπο ενδέχεται να γίνει πιο σκληρή σε σχέση με πριν. 
Επιπλέον, η αποτρίχωση με ξυραφάκι εγκυμονεί κινδύνους όπως γρατζουνιές, κοψίματα, ερυθρότητα και ερεθισμούς, γι’ αυτό πρέπει πάντα να χρησιμοποιείς ειδικό αφρό και να είσαι προσεκτική. 
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξυραφάκι παντού εκτός από το πρόσωπο και τα χέρια, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί 1 με 2 μέρες.
Κρέμα αποτρίχωσης: Άλλη μια εύκολη και οικονομική λύση είναι η αποτριχωτική κρέμα, την οποία βρίσκεις σε καταστήματα καλλυντικών και σούπερ μάρκετ. 
Η κρέμα αυτή μπορεί και να είναι σε μορφή τζελ ή σπρέι, απευθύνεται όμως σε άτομα που δεν πάσχουν από δερματολογικά προβλήματα και δεν ερεθίζονται εύκολα. 
Η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα, αποφέρει όμως αποτελέσματα έως και 1 εβδομάδας και είναι εντελώς ανώδυνη.
Μηχανή αποτρίχωσης: Η μηχανή αποτρίχωσης είναι ιδανική για επιφάνειες όπως τα πόδια και το μπικίνι και αποτελεί μία πολύ γρήγορη λύση που μπορεί να γίνει και κατά τη διάρκεια του ντους αν η συσκευή είναι αδιάβροχη. 
Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια πρέπει να επενδύσεις αρκετά χρήματα, τα οποία όμως θα εξοικονομήσεις στη συνέχεια, αφού θα απαλλαγείς από κάθε άλλη αγορά γύρω από την αποτρίχωση.
Laser/φωτόλυση: Το laser είναι η μόνη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης σε όλο το σώμα και απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος. 
Φυσικά είναι ακριβή διαδικασία διότι απαιτούνται αρκετές συνεδρίες και απαγορεύεται να διεξάγεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού λόγω της έκθεσης του δέρματος στον ήλιο.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: