Ανάσταση στα... χωριά τους οι διάσημοι της Showbiz | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ανάσταση στα... χωριά τους οι διάσημοι της Showbiz

Ανάσταση στα... χωριά τους οι διάσημοι της ShowbizΟι εποχές που οι διακοπές του Πάσχα ισοδυναμούσαν με αποδράσεις σε διάφορους εξωτικούς (και πανάκριβους!) προορισμούς φαίνεται πως έχουν μπει πλέον στο... χρονοντούλαπο της lifestyle ιστορίας της Ελλάδας. 
Ποιες Μαλδίβες και ποιο Ντουμπάι; Η κρίση «έσφιξε» τις τσέπες των περισσότερων...
celebrities, οι οποίοι έκαναν στροφή στην παράδοση, που τους... έρχεται και πολύ πιο οικονομικά.

Ανάσταση στα χωριά τους έχουν προγραμματίσει για φέτος δεκάδες γνωστές φυσιογνωμίες της εγχώριας showbiz, ενώ δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που θα σουβλίσουν τον οβελία στο κλεινόν άστυ, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους σε νυχτερινά κέντρα και τηλεοπτικά προγράμματα δεν τους επιτρέπουν να μετακινηθούν. 

Και σε ό,τι αφορά όμως τη μειοψηφία που θα κάνει Πάσχα στο εξωτερικό τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Λίγοι θα απολαύσουν τούτη τη χρονιά διακοπές χλιδής χωρίς καμία έγνοια, αφού οι πιο πολλοί «μετανάστες» της Λαμπρής φρόντισαν να συνδυάσουν χαρά και εργασία. Βλέπετε, οι καιροί είναι δύσκολοι.
Οι πατρογονικές εστίες και οι εξοχικές κατοικίες έχουν φέτος την τιμητική τους. Αλλωστε, η ύφεση δεν σφίγγει μόνο τις τσέπες, αλλά και τις σχέσεις, οικογενειακές και φιλικές! Πρώτη και καλύτερη κίνησε για το χωριό η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται ήδη στα Αχλα της Ανδρου, όπου θα περάσει τις γιορτές μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο, τα τρία παιδιά της, Αγγελο, Λάουρα και Βαλέρια, τη μητέρα της Ζέτα και τον πατριό της Στέλιο Μισόκαλο.

Σε ένα άλλο κυκλαδίτικο νησί θα ζήσουν το θαύμα της Ανάστασης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η οικοδέσποινα του «Just the 2 of us» ψήφισαν και φέτος την Πάρο, όπου διατηρούν εξοχικό σπίτι. 
Σε ένα πιο κοντινό μέρος, στη Χαλκίδα βρίσκονται ήδη οικογενειακώς ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μίλα» έχει σήμερα τα γενέθλιά της, αλλά επειδή συμπίπτουν με την πιο πένθιμη ημέρα του χρόνου, δεν σχεδιάζει κάτι το ιδιαίτερο.
Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας θα ανταλλάξουν το φιλί της Ανάστασης στις Σπέτσες, όπου θα φιλοξενηθούν σε φίλους τους. Η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο άντρας της Θέμης Σοφός βρίσκονται ήδη στο χωριό του ποινικολόγου στο Ξυλόκαστρο μαζί με την έντεκα μηνών κόρη τους Νάγια, ενώ ο συνεργάτης της στο «Happy Day» Νίκος Αναδιώτης απολαμβάνει και αυτός τις διακοπές του στο χωριό του στην Ιτέα μαζί με τη γυναίκα του Βασιλική και το μωρό τους.

Το φετινό Πάσχα θα είναι ξεχωριστό για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Κόκλα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον πέντε μηνών γιο τους Αναστάσιο, ο οποίος κάνει τις πρώτες πασχαλινές διακοπές του στη Νάξο, όπου βρίσκεται η πατρογονική εστία της συντρόφου του παρουσιαστή. 

Στο μεταξύ, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο καρδιακός της φίλος Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα σουβλίσουν τον πατροπαράδοτο οβελία στην Καλαμάτα, όπου έχουν φτιάξει αμφότεροι τις εξοχικές κατοικίες τους. Οσο για τη Βίκυ Καγιά; Απολαμβάνει στο πλευρό του επιχειρηματία Ηλία Κρασσά μερικές ημέρες ξεκούρασης στην κοσμοπολίτικη Σύρο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι αδερφές Φαρμάκη, Ολγα και Γωγώ, θα περάσουν τις άγιες ημέρες στο Αγρίνιο. Τέλος, χωριστά από τον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη θα κάνει Ανάσταση η Ελλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια βρίσκεται από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας στο εξοχικό της στο Πόρτο Χέλι με τη μητέρα της Μαίρη και τον γιο της Αλέξανδρο.

Στα... ξένα
Glamorous Λαμπρή στο Λας Βέγκας θα περάσει φέτος η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ταξίδεψαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πλέον χαίρονται τον έρωτά τους στην πόλη της Αμερικής που... δεν κοιμάται ποτέ. Ετσι, αντί για το παραδοσιακό τσούγκρισμα των κόκκινων αβγών, το ζευγάρι θα τσουγκρίσει ποτήρια με σαμπάνια στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου διαμένει, ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμάσει και την τύχη του στα καζίνα.

Στην Ιταλία θα ταξιδέψουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Κανάκης και η Κλέλια Ρένεση. Πολύ πιθανό να βρίσκονται κιόλας στη γειτονική χώρα, αφού το σχέδιό τους ήταν να την... κοπανήσουν αθόρυβα προκειμένου να αποφύγουν τους παπαράτσι. Ο Αντίνοος Αλμπάνης, από την άλλη μεριά, άφησε την Ελλάδα και την αγαπημένη του Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία θα κάνει Πάσχα στο Παρίσι με τους γιους της, και πήγε για γιορτές στη Σουηδία, όπου ζει μόνιμα η αδελφή του Γιούλη.

Στην ίδια χώρα θα βρεθεί αύριο και η Γωγώ Τσαμπά. Οχι όμως για διακοπές. Η τραγουδίστρια του παραδοσιακού τραγουδιού, που έχει προκαλέσει... πανικό με τα «Καγκέλια», έχει κληθεί να πρωταγωνιστεί σε γλέντι της ομογένειας. Κοινώς, η γυναίκα... ξενιτεύεται για το πασχαλινό νυχτοκάματο!
Χαρά και εργασία θα συνδυάσει στο εξωτερικό και ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου. Το ζευγάρι έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί μετά την Ανάσταση σε ελληνικό κέντρο στο Μόναχο. Την επόμενη μέρα, ανήμερα το Πάσχα δηλαδή, θα βρίσκεται στην ίδια πόλη και η Αννα Βίσση προκειμένου να διασκεδάσει τους ομογενείς.

Τέλος, Ανάσταση με τους fans του στη Γερμανία θα κάνει και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος θα τραγουδήσει στο Ανόβερο.

Στην Αθήνα
Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά και οι υποχρεώσεις του Γιώργου Λιάγκα στο πασχαλιάτικο live του «The Voice» θα κρατήσουν φέτος το ζευγάρι στην Αθήνα.

Στο κλεινόν άστυ θα παραμείνει και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, λόγω των υποχρεώσουν του τραγουδιστή στο ίδιο show, αλλά και η Δέσποινα Βανδή που θα κάνει Ανάσταση μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά τους στα νότια προάστια, ενώ αμέσως μετά θα βρεθεί στο πλατό του τάλεντ σόου να κάνει παρέα με τους υπόλοιπους coaches.
Πάσχα μαζί στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων θα κάνουν φέτος και η Μαρία Μπακοδήμου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τα παιδιά τους. Τέλος, στο σπίτι της στην Κηφισιά θα υποδεχτεί ανήμερα της Λαμπρής τους καλούς της φίλους η Ρούλα Κορομηλά και θα τους φιλέψει με πασχαλινά εδέσματα που θα φτιάξει με τα χεράκια της.




espressonews.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: