Ντίλαν Πεν:Η καλλονή κόρη του Σον Πεν - Ευτυχώς μοιάζει στη μαμά | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ντίλαν Πεν:Η καλλονή κόρη του Σον Πεν - Ευτυχώς μοιάζει στη μαμά

Ντίλαν Πεν:Η καλλονή κόρη του Σον Πεν - Ευτυχώς μοιάζει στη μαμάΕίναι η κόρη του Σον Πεν και της Ρόμπιν Ράιτ. Φημολογείται ότι έχει μια στενή «φιλική» σχέση με τον Ρόμπερτ Πάτινσον. Μόλις 22 ετών. Μοντέλο, ηθοποιός και σεναριογράφος. 

Η Σαρλίζ Θερόν ίσως γίνει η νέα μαμά της.Το askmen.com την έχει κατατάξει ανάμεσα στις 100 πιο επιθυμητές γυναίκες του πλανήτη.

Την πλησίασε το «Playboy»...
Της πρότεινε να ποζάρει γυμνή αντί του ποσού των 150.000 δολαρίων. Αρνήθηκε. Λίγους μήνες αργότερα, το έβδομο εξώφυλλο του τριμηνιαίου περιοδικού «Treats!» αποδεικνύει περίτρανα ότι τα πάντα είναι θέμα καλών γονιδίων. 

Η Ντίλαν Πεν κρατώντας μια Fendi ποζάρει χωρίς ρούχα στον φακό του Τόνι Ντουράν. Μιλάει για την επικείμενη συμμετοχή της στην ταινία τρόμου «Condemned», για τη μη σχέση της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον και το πώς δέχτηκε να συμπρωταγωνιστήσει με το σούπερ μόντελ Λίντια Χερστ. «Τρεις εβδομάδες στη Νέα Υόρκη, την άνοιξη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και αμοιβή. Δεν λες “όχι”», λέει χαρακτηριστικά. 

Ενα σέξι εξώφυλλο είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να διαφημίσεις την ταινία σου. Το κορίτσι που αποκαλεί σκωπτικά τη νέα σύντροφο του πατέρα της Σαρλίζ Θερόν «chuckles» (επειδή προσπαθεί ανεπιτυχώς να είναι αστεία) και τη βρίσκει βαρετή, κενή και μεταξύ άλλων ηλίθια δεν βλέπει με καλό μάτι την τωρινή σχέση του 53χρονου Σον Πεν. 

Απεναντίας, αντέδρασε με χαρά όταν πληροφορήθηκε τον αρραβώνα της 47χρονης Ρόμπιν Ράιτ με τον 33χρονο ηθοποιό Μπεν Φόστερ.

Το όνομα της Ντίλαν Πεν άρχισε να απασχολεί τον Τύπο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Παπαράτσι την είχαν απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στο Viber Room του ξενοδοχείου «Chateau Marmont» και έναν μήνα αργότερα σε πριβέ πάρτι για το λανσάρισμα βιβλίου στο ξενοδοχείο «Hollywood Roosevelt». Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «GQ» αρνείται τις φήμες και απαντά με τη γνωστή καραμέλα των σελέμπριτι: «Είμαστε δυο καλοί φίλοι». 


Πριν από κάποιες μέρες, όταν βρέθηκαν και οι δύο στο μουσικό φεστιβάλ Coachella, οι παπαράτσι δεν κατάφεραν να τους απαθανατίσουν μαζί. Είχαν πάντως εντοπίσει την Ντίλαν, έναν μήνα πριν, στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης όταν επισκέφτηκε τον Πάτινσον στα γυρίσματα της νέας ταινίας του. 


Προφανώς, ήταν εντελώς τυχαίο το γεγονός ότι μόλις χώρισε με το αγόρι των τελευταίων τριών μηνών, τον σταρ του «Vampire Diaries», Στίβεν Ρ. ΜακΚουίν, έτρεξε να βρει τον φίλο της Ρόμπερτ.

Η Ντίλαν μεγάλωσε στα προάστια του Σαν Φρανσίσκο, προσπαθώντας να ζήσει μια κανονική ζωή μακριά από το Χόλιγουντ. Τελειώνοντας το Λύκειο, γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας για να σπουδάσει Ιστορία. 

Στην πορεία το μετάνιωσε, τα παράτησε και βρήκε δουλειά ως μοντέλο. Μάλλον έκανε την επανάστασή της καθώς βρέθηκε στη Νέα Υόρκη να κοιμάται στους καναπέδες κολλητών, να δουλεύει περιστασιακά ως κορίτσι υποδοχής στην gastropub «Breslin» του νεοϋορκέζικου «Ace Hotel», να εργάζεται αμισθί στο διαφημιστικό γραφείο Lipman και να παρακολουθεί σεμινάρια δημιουργικής γραφής στο φημισμένο New School. 

Ξόδευε όλα τα χρήματά της σε εστιατόρια και μπαρ και αναγκαζόταν, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, να κάνει το μοντέλο για να πληρώνει τους λογαριασμούς της. Θα τη βοήθησε αρκετά το τσεκ από την Gap για την καμπάνια του Gap Outlet, για λογαριασμό της οποίας φωτογραφήθηκε μαζί με τον δημοσιογράφο μόδας του τηλεοπτικού «Fashion Police» και ελληνικής καταγωγής στυλίστα Τζορτζ Κοτσιόπουλος.


«Εχω ήδη δουλέψει το πρώτο μου σενάριο. Εστιάζω στις προσωπικές εμπειρίες μου. Με βοηθά και ο αδελφός μου, ο Χόπερ. Πρόκειται για δύο αδέλφια, την ιστορία της οικογένειάς τους και τις δυσλειτουργικές σχέσεις τους. Αυτό είναι το πάθος μου», λέει στο «Treats!» επιμένοντας ότι δεν είναι μοντέλο. 


Πριν από δύο χρόνια έλεγε ότι ποτέ δεν θα γίνει ηθοποιός. Πριν από μερικούς μήνες ότι δεν θα κάνει γυμνή φωτογράφηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ευτυχώς μοιάζει στη μητέρα της.


protothema.gr



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: