Η Κατερίνα Λάσπα ο ξυλοδαρμός και η ιδιωτική κλινική Αποκλειστικό: | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η Κατερίνα Λάσπα ο ξυλοδαρμός και η ιδιωτική κλινική Αποκλειστικό:

Η Κατερίνα Λάσπα ο ξυλοδαρμός και η ιδιωτική κλινική Αποκλειστικό: Οι τελευταίες μέρες για την Κατερίνα Λάσπα είναι τραγικές. Κι αυτό διότι ένα αναπάντεχο γεγονός, μια περιπέτεια, μια επίθεση ήρθε να ταράξει για τα καλά την οικογενειακή ηρεμία της.
Η αγαπημένη κουμπάρα της, η Ανθή, αποδείχτηκε πώς ήταν τελικώς η γυναίκα που δέχτηκε το χτύπημα στον αυχένα απο τον εφοπλιστή στο Romeo...
Πρόκειται για την φίλη της οδοντιάτρου Χριστίνας Ιακωβίδου, η οποία βρέθηκε στη μέση μιας επίθεσης και σήμερα παλεύει να ξαναβρεί την υγεία της.
Συνεργάτες του blog είδαν την Κατερίνα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην περιοχή της Φιλοθέης και μου μετέφεραν πώς ο λόγος που βρίσκεται εκεί είναι για να προσέχει την κουμπάρα της.
Οι τελευταίες δε αναφορές κάνουν λόγο για προσπάθεια ανθρωποκτονίας απο τον μικροκαμωμένο εφοπλιστή ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ζητούσε απο τον μπράβο του το πιστόλι για να τις πυροβολήσει.
Τι να πείς… Το μόνο σίγουρο είναι πως η υπόθεση θα φτάσει στα δικαστήρια καθώς το θύμα δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο της ολικής παράλυσης απο τη μέση και κάτω!


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: