Μπουγιουρντί! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μπουγιουρντί!



Μπουγιουρντί!Υλικά
Για 2-4 άτομα

Δύο ντομάτες
Ένα κρεμμύδι
Μία κόκκινη πιπεριά120 γραμμάρια φέτα
Ρίγανη
Ελαιόλαδο...Εκτέλεση

Κόβουμε σε κομματάκια τις ντομάτες, την πιπεριά και το κρεμμύδι, τα ανακατεύουμε καλά μαζί με τη φέτα και τη ρίγανη και τα τοποθετούμε σε ταψί με λίγο ελαιόλαδο.

Ψήνουμε με σκεπασμένο το ταψί, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι τα λαχανικά να γίνουν ωραία και μαλακά, για περίπου 20 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: