AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συγκλονίζει ο ετεροθαλής αδερφός του Βαρδή:Προσευχόμαστε για τον Αντώνη | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συγκλονίζει ο ετεροθαλής αδερφός του Βαρδή:Προσευχόμαστε για τον Αντώνη

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συγκλονίζει ο ετεροθαλής αδερφός του Βαρδή:Προσευχόμαστε για τον Αντώνη Ο ετεροθαλής αδερφός του Αντώνη Βαρδή,Χρήστος  Δείξιμος, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του για την άγνωστη σχέση του με τον αδερφό του Αντώνη Βαρδή, ενώ...αποκαλύπτει ποια είναι σήμερα η κατάσταση υγείας του δημοφιλή τραγουδιστή.

Αντώνης Βαρδής και Χρήστος Δείξιμος. Μια σχέση ζωής. Δυο ετεροθαλή αδέρφια από διαφορετικούς πατεράδες αλλά την ίδια μητέρα, με σπάνιους δεσμούς αίματος. 

Για πρώτη φορά ο ετεροθαλής αδερφός του Αντώνη Βαρδή, σπάει τη σιωπή του και... αποκαλύπτει όλα όσα δεν γνωρίζαμε για τη σχέση του με τον αδερφό του, που δίνει τον τελευταίο χρόνο μια πολύ μεγάλη μάχη για τη ζωή του με την περιπέτεια της υγείας του. Η καλλιτεχνική τους πορεία κοινή. 

Ο Χρήστος Δείξιμος οφείλει στον αδερφό του αυτό που έγινε. Εδώ και 45 χρόνια πρωτοστατεί στο μουσικό στερέωμα από τη θέση του φωτιστή. Έχει συνεργαστεί με πάνω από 100 καλλιτέχνες, όπως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Γιάννης Πάριος, ο Στράτος Διονυσίου,η Χαρούλα Αλεξίου, ο Χούλιο Ιγκλέσιας, η Αμάντα Λιρ  αλλά και με τον Νότη Σφακιανάκη, που ήταν χρόνια δίπλα του. 

Δεν του αρέσει να δίνει συνεντεύξεις, αν και έχει να πει πάρα πολλά. Πατέρας δύο νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών. Του Κώστα Δόξα και του Άκη Δείξιμου!

-Θα μπορούσες όλα αυτά τα χρόνια να «εκμεταλλευτείς» την επωνυμία του αδερφού σου Αντώνη Βαρδή, αλλά δεν το έκανες!

«Εμένα με λένε Χρήστο Δείξιμο. Ο μπαμπάς μου ο συγχωρεμένος είναι ο Παντελής Δείξιμος, ενώ του Αντώνη είναι ο Ανδρέας Βαρδής. Είμαστε αδέρφια από διαφορετικό πατέρα, αλλά την ίδια μητέρα. Η μανούλα μας πέθανε πέρυσι, Θεός σχωρέστους όλους τους, αλλά νομίζω ότι βγάλανε δύο υπέροχα παιδιά. Έτσι θεωρώ τον εαυτό μου, αλλά και τον Αντώνη. Ο Αντώνης έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο.

Είναι μια πάρα πολύ ιδιαίτερη καρδιά. Έχει πολλές ευαισθησίες. Έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή του. Έχει δουλέψει από πάρα πολύ μωρό παιδί. Ήταν το παιδί θαύμα αφού στα 6 του δούλευε με τον Καζαντζίδη και τον Ζαμπέτα. Ήταν το παιδάκι που το πήγαινε ο μπαμπάς να πάρει το «φάρμακο» του στα μπουζούκια. 

Ο Αντώνης έπρεπε οπωσδήποτε να πάει να τραγουδήσει. Ήταν η φύση του από παιδί. Δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι άλλο ο Αντώνης. Όσο και αν προσπαθήσανε να τον σπουδάσουνε, παρά τις ανέχειες της οικογένειας μας, ο Αντώνης είχε βρει από μικρός τον δρόμο της φύσης του».

-Πώς ένιωσες όταν άκουσες ότι αντιμετωπίζει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας;
«Εεεε… Επειδή είναι η δεύτερη δοκιμασία του αυτή, περίπου το ’90 είχε πάλι ένα προβληματάκι, μόλις το έμαθα, είναι σαν να συμβαίνει σε εμένα. Σίγουρα είναι κάτι που δεν ορίζει ο άνθρωπος. Είναι Θεού θέλημα οτιδήποτε μας έρχεται. Και θεωρώ ότι θα το ξεπεράσει, γιατί είναι πάρα πολύ δυνατός. Οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς, αλλά και για τους πιο ευαίσθητους, όπως είναι ο Αντώνης».

-Ποια είναι η σημερινή κατάσταση της υγείας του;
«Είναι σταθερή Από ό,τι ξέρω, κάνει κάποιες συγκεκριμένες θεραπείες… Νομίζω θα ξεπεραστεί εύκολα και γρήγορα. Γιατί πιστεύω στον Αντώνη βασικά. Έχει φοβερή δύναμη. Υπάρχουν άτομα που δεν θα αντέχανε κάποια ανάλογα προβλήματα υγείας, αλλά ο Αντώνης είναι δυνατός και θα τα καταφέρει».

24wro.eu


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: