Σ. Κορκολής: Δείτε την 20χρονη από την Κρήτη που τον... "μάγεψε"! (Φωτογραφίες) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σ. Κορκολής: Δείτε την 20χρονη από την Κρήτη που τον... "μάγεψε"! (Φωτογραφίες)

Μία πανέμορφη κοπέλα από την Κρήτη έχει "κλέψει" την καρδιά του Στέφανου Κορκολή τους τελευταίους μήνες, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος και πολύ τυχερός που την ανακάλυψε! 
Όπως θα ακούσετε, μάλιστα, είναι και φωνάρα...
Όταν λέμε, άλλωστε, τον "μάγεψε", αυτό εννοούμε, καλλιτεχνικά, με τη φωνή της, αφού η Σοφία είναι το... "The Voice"!...

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο συνθέτης και τραγουδιστής επέλεξε τη Σοφία Μανουσάκη για τις live εμφανίσεις του, όπως στην τελευταία που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Πολιτισμού "Γαλαξίας", στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης. 
Ο Στέφανος Κορκολής επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στην Ελλάδα με ένα ρεσιτάλ πιάνου και έχοντας δίπλα του το κορίτσι από την Κρήτη, του οποίου το πρώτο single με τίτλο "Σ' έχω" κυκλοφόρησε! Δείτε φωτογραφίες από το"Γαλαξία"...
Οι μεγάλες βραδιές στον πολυχώρο πολιτισμού "Γαλαξίας", στην πλατεία της Νέας Σμύρνης συνεχίζονται και μάλιστα... δωρεάν για όσους προλάβουν να εξασφαλίσουν θέση!
Ο Δήμαρχος κ. Σταύρος Τζουλάκης, αλλά και ο Πολιτιστικός Οργανισμός με τον Πρόεδρό του κ. Βαγγέλη Χατζατουριάν έχουν βάλει, όπως θα δείτε και από τα ονόματα που λαμβάνουν μέρος, τον πήχυ πιο ψηλά από ποτέ: Μαρία Φαραντούρη, Κώστας Χατζή, Ορφέας Περίδης, Ελένη Πέτα, Φωτεινή Δάρρα, Στέλιο Διονυσίου, Αναστασία Μουτσάτσου, Μανώλης Φάμελλος, αλλά και πολλά ακόμη μεγάλα ονόματα...



markos.tv


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: