Καλό ταξίδι Θεοδώρα... | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Καλό ταξίδι Θεοδώρα...

Καλό ταξίδι Θεοδώρα...Ανείπωτος πόνος...τραγωδία και θρήνος στην κολυμβητική αθλητική οικογένεια του ΝΟΠ, αλλά και για τους φίλους της Σεμέλης Θεοδώρας Αντύπα, της άτυχης κοπέλας που πνίγηκε την ώρα που κολυμπούσε στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», αργά το μεσημέρι της Τρίτης.

 Πρόκειται για μία 27χρονη κοπέλα που έφυγε από την ζωή εντελώς ξαφνικά βουλιάζοντας στη θλίψη όλους όσους είχαν την τύχη να την γνωρίζουν. Η Σεμέλη – Θεοδώρα «έφυγε» κάτω από αδιευκρίνιστες... συνθήκες την ώρα που έκανε το αγαπημένο της χόμπι, την ώρα που κολυμπούσε στην πισίνα.

 Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» για να την επαναφέρουν στη ζωή στα επείγοντα περιστατικά δεν τα κατάφεραν. 

Η κοπέλα είχε μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το κολυμβητήριο, με τους διασώστες να της δίνουν τις πρώτες βοήθειες, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. 

 Η 27χρονη κοπέλα ήταν παλιά αθλήτρια του ΝΟΠ, διατηρώντας στενές σχέσεις με την αθλητισμό και έχοντας κάνει ατέλειωτες προπονήσεις, όχι μόνο στην κολύμβηση, αλλά και σε άλλα αθλήματα, αφού ζούσε για τα σπορ. Οι πάντες μιλούν για ένα ευγενικό πλάσμα, μία όμορφη κοπέλα που έφυγε τόσο άδικα και τόσο νωρίς από την ζωή.

yfilios.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: