Οι πιο όμορφες ζακέτες που θα λατρέψεις την Ανοιξη! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Οι πιο όμορφες ζακέτες που θα λατρέψεις την Ανοιξη!

Οι πιο όμορφες ζακέτες που θα λατρέψεις την Ανοιξη!
Λεπτές μάλλινες ή βαμβακερές φοριούνται με τα πάντα και μας κρατούν ζεστές στις ψύχρες της άνοιξης. 

Είτε επιλέξεις μία σε έντονο είτε μία σε σκούρο χρώμα, να ξέρεις πως θα έχεις στα χέρια σου ένα από τα ποιο χρηστικά ρούχα της σεζόν, αφού θα αλλάξει το ύφος της εμφάνισής σου με μία μόνο κίνηση! 

Διάλεξε τη δική σου και ρίξε την ανέμελα στον ώμο!
1. Η χαριτωμένη!
Με σχέδια εμπνευσμένα από τον κόσμο της
θάλασσας, θα δώσει μια ανάλαφρη, νεανική νότα στην εμφάνισή σου. Με μανίκια τριών τετάρτων και με V λαιμόκοψη, αποθεώνει το συνδυασμό κίτρινου με μπλε. Φόρεσέ την με τη μοντέρνα μίνι τζιν ή με τη μαύρη φούστα σου σε γραμμή «Α» αλλά και με το σκούρο μπλε boyfriend τζιν σου.
Με prints, Yumi, 78 ευρώ,Phily
Με prints, Yumi, 78 ευρώ,Phily
2. Miss Daisy
Χάρη σε μια σειρά από τέσσερις απλικαρισμένες μαργαρίτες στο λαιμό, αυτή η ζακέτα αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα του «βαρετού» μαύρου ρούχου. Θα δείξει το ίδιο κομψή είτε έχεις τα κουμπιά ανοιχτά είτε κλειστά! Απόφυγε να τη συνδυάσεις με το σκούρο παντελόνι σου και προτίμησε ένα σε έντονο χρώμα – ακόμα και στο λεμονί. Άλλωστε φέτος είναι πολύ της μόδας!
Με λουλούδια,Moschino Cheap&chic, Attica
Με λουλούδια,Moschino Cheap&chic, Attica
3. Κουκλίστικη!
Στο ροζ των ζαχαρωτών και με κόκκινα μικρά πουά, θυμίζει τις ζακέτες που φορούσες στην κούκλα σου όταν ήσουν μικρή. Τώρα που μεγάλωσες είναι πια καιρός να την κάνεις δική σου και να την ενσωματώσεις στο ενήλικο στυλ σου! Για ένα πιο ροκ look, συνδύασέ την με ένα φθαρμένο, ξεβαμμένο τζιν και με μαύρα μποτάκια.
Πουά,United Colors of Benetton
Πουά,United Colors of Benetton
4. Σαν γρανίτα!
«Λαχταριστή», χαρούμενη και σε έντονο χρώμα, θα φωτίσει όλα σου τα σύνολα, χωρίς υπερβολή! Μην αφήσεις να σε ξεγελάσει ο γλυκός της τόνος, αφού έχει την ικανότητα να μεταλλάσσεται ανάλογα με τα ρούχα που θα της προσθέσεις. Ιδανικό κομμάτι για να κάνεις τη μετάβαση σε πιο δροσερά, ανοιξιάτικα σύνολα, εφόσον φυσικά ο καιρός το επιτρέπει.
Λάιμ,39,95 ευρώ,H&M
Λάιμ,39,95 ευρώ,H&M
5. Φλογερό χρώμα
Οι ματαντόρ κρατούν ένα κόκκινο πανί για να προκαλέσουν τον ταύρο, εσύ πάλι θα έχεις αυτό το ζακετάκι για να τραβήξεις τα βλέμματα! Τόσο το χρώμα όσο και οι στενές κοτσίδες σε στήθος και μανίκια, θα το αναδείξουν σε ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα σου! Θα κάνει αντίθεση με το μαύρο μπλουζάκι σου, ενώ θα το «αγαπήσει» το εμπριμέ σου φόρεμα. Θα τη φοράς συνέχεια με το λευκό σου T-shirt!
Με κοτσίδες, Yumi,64ευρώ,Philly
you.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: