Αλεξάνδρα Ούστα: "Δεν κάνω Μνημόσυνα" - Πολύ δύσκολες στιγμές μετά το θάνατο του Μπουλά... | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Αλεξάνδρα Ούστα: "Δεν κάνω Μνημόσυνα" - Πολύ δύσκολες στιγμές μετά το θάνατο του Μπουλά...


Αλεξάνδρα Ούστα: "Δεν κάνω Μνημόσυνα" - Πολύ δύσκολες στιγμές μετά το θάνατο του Μπουλά...Λίγες μέρες μετά το θάνατο του αγαπημένου της σπάει τη σιωπή της και συγκλονίζει με το μήνυμά της.
Αποτελεί τραγική φιγούρα των τελευταίων ημερών, καθώς έχασε τον άντρα με τον οποίο εδώ και τέσσερα χρόνια ήταν παράφορα ερωτευμένη. 

Ήταν ο φύλακας άγγελος του Σάκη Μπουλά, η γυναίκα που πάλεψε μαζί του όσο κανείς μέχρι τις κρίσιμες τελευταίες...
του ώρες. Όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο είδε τον κόσμο της να καταρρέει. Η Αλεξάνδρα Ούστα σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά το χαμό του αγαπημένου της...
Περνά πολύ δύσκολες ώρες, όμως προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Όπως όλο το διάστημα που ήταν στο πλευρό του αγαπημένου της κράτησε διακριτική στάση, έτσι και τώρα θέλησε με έναν λιτό αλλά περιεκτικό τρόπο να εκφράσει τα συναισθήματά της.
«Μνημόσυνο δεν κάνω στη χαρά, κι αν έφυγε και χάθηκε στη λήθη, την έζησα δεν ήταν παραμύθι», ήταν το μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Για εκείνη ο Σάκης θα είναι πάντα κομμάτι της ψυχής της, αφού μαζί έζησαν πολύ όμορφες στιγμές και αυτές μόνο θέλει να κρατήσει. 

Έτσι και αλλιώς, μέχρι το τέλος προσπαθούσε να την κάνει να χαμογελάσει. Παλεύει με τους δαίμονάς της να βρει κουράγιο να συνεχίσει τη ζωή της, γιατί αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία. Άλλωστε ποτέ της δεν του χάλασε χατίρι...
Όταν κατάλαβε ότι το τέλος είναι κοντά, της ζήτησε μετά το χαμό του να συνεχίσει κανονικά να εργάζεται. Γνώριζε πολύ καλά την αγάπη της για το θέατρο γι' αυτό την παρακάλεσε να μην το εγκαταλείψει ούτε στιγμή και να το υπηρετεί πάντα με ταπεινότητα και σεμνότητα. 

Αυτός ήταν και ο λόγος που λίγες ώρες μετά την κηδεία του Σάκη, η 32χρονη ηθοποιός μάζεψε τα κομμάτια της, έσφιξε τα δόντια και συμμετείχε κανονικά στη θεατρική παράσταση «Πνιγμονή». Λίγο καιρό νωρίτερα μάλιστα ανάμεσα στους θεατές, ήταν και ο άντρας της ζωής της για να την καμαρώσει.
Πηγή: Περιοδικό YES!
ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: