4 σνίτσελ κοτόπουλου
Αλάτι,πιπέρι,κάρυ ,πάπρικα
Αλεύρι
5 κ.σ. λάδι
2 κουτιά μανιτάρια ,το ζουμάκι τους το κρατάμε...
1 μεγάλο κρεμμύδι
5 κ. σ. ντομάτα κέτσαπ
1 κ. σ. ντομάτα πελτέ
5 κ σ Avajar
100 μλ κρασί άσπρο.
100 μλ ζουμάκι από τα μανιτάρια
200 γρ κρέμα γάλακτος λάιτ
1 ζωμό κότας,
Τυρί τριμμένο έμενταλ ή 4 Λωρίδες μπέικον
Αλάτι,πιπέρι,κάρυ ,πάπρικα
Αλεύρι
5 κ.σ. λάδι
2 κουτιά μανιτάρια ,το ζουμάκι τους το κρατάμε...
1 μεγάλο κρεμμύδι
5 κ. σ. ντομάτα κέτσαπ
1 κ. σ. ντομάτα πελτέ
5 κ σ Avajar
100 μλ κρασί άσπρο.
100 μλ ζουμάκι από τα μανιτάρια
200 γρ κρέμα γάλακτος λάιτ
1 ζωμό κότας,
Τυρί τριμμένο έμενταλ ή 4 Λωρίδες μπέικον
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ και πασπαλίζουμε με το κάρυ και την πάπρικα. Αλευρώνουμε και σε ένα τηγάνι βάζουμε 3 κ.σ λάδι. Τηγανίζουμε το κρέας για λίγο και από τις δυο μεριές.
Βγάζουμε το κρέας και το βάζουμε σε ένα πυρέξ. Βάζουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια, ρίχνουμε τον πελτέ, ανακατεύουμε λίγο να ψηθεί. Μετά όλα τα άλλα υλικά εκτός από το τυρί η το μπέικον.
Ρίχνουμε την σάλτσα επάνω στο κρέας πασπαλίζουμε με τυρί ή απλώνουμε τις λωρίδες μπέικον. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Τρώγεται με ψωμί μπαγκέτα, ή ρύζι, ή μακαρόνια.
Βγάζουμε το κρέας και το βάζουμε σε ένα πυρέξ. Βάζουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια, ρίχνουμε τον πελτέ, ανακατεύουμε λίγο να ψηθεί. Μετά όλα τα άλλα υλικά εκτός από το τυρί η το μπέικον.
Ρίχνουμε την σάλτσα επάνω στο κρέας πασπαλίζουμε με τυρί ή απλώνουμε τις λωρίδες μπέικον. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Τρώγεται με ψωμί μπαγκέτα, ή ρύζι, ή μακαρόνια.
πηγή: mageirikesdiadromes.gr