Πέτρος Κωστόπουλος- Τζένη Μπαλατσινού: Ένας ονειρεμένος μυκονιάτικος γάμος | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Πέτρος Κωστόπουλος- Τζένη Μπαλατσινού: Ένας ονειρεμένος μυκονιάτικος γάμος

Πέτρος Κωστόπουλος- Τζένη Μπαλατσινού: Ένας ονειρεμένος μυκονιάτικος γάμος Ένας αμετανόητος εργένης και ένα super model που ξεχώριζε για την ομορφιά της έδωσαν ραντεβού με τον παπά αλλά και τους επώνυμους φίλους τους στις 22 Ιουνίου στη Μύκονο.

Η πρόταση γάμου, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ανατρεπτική, όπως άλλωστε είναι ολόκληρη η ζωή που Πέτρου Κωστόπουλου. 

Όπως έχει πει ο ίδιος δεν έκανε τίποτα το κλασσικό, δηλαδή να πάνε για φαγητό και να της εμφανίσει το μονόπετρο. «Την παίρνω τηλέφωνο και της λέω. 

«Δεν μου λες, επειδή χαλάει o καιρός στη Μύκονο τον Ιούλιο και αρχίζουν οι αέρηδες, πότε προτιμάς να παντρευτείς; 15 ή 22 Ιουνίου»; Δεν μιλάει για λίγο και μετά μου λέει. «22 μου ακούγεται καλύτερο»...
Μετά της είπα να πάρει και καμία αστρολόγα να τη ρωτήσει πότε είναι καλύτερα. Είπαν αυτές ότι 16 ήταν η καλύτερη ημερομηνία, αλλά πια το είχαμε κλείσει».

Τη νύφη θα συνοδέψει στο εκκλησάκι ο πατέρας της, συνοδεία μουσικών οργάνων. Η Τζένη φορά ένα υπέροχο νυφικό όπου αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της ενώ το χαμόγελό της μαρτυρά πολλά. Ο γαμπρός πετά τα πουκάμισα και φορά ένα απλό λευκό μπλουζάκι. Στην εκκλησία θα παραστούν μόνο κοντινοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού.

Αμέσως μετά ακολουθεί δεξίωση- πάρτι στο σπίτι του ζευγαριού στο νησί. Περίπου 300 άτομα θα είναι εκεί για να χαρούν με τη χαρά τους, ενώ ο Πέτρος και η Τζένη θα ανοίξουν την βραδιά με μια χορογραφία που έχει επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Πλέον έχουν περάσει 16 χρόνια από εκείνη την ημέρα και το ζευγάρι όπως φαίνεται έχει βρει το μυστικό του επιτυχημένου γάμου. Έχουν 3 παιδιά, δυο κόρες και έναν γιο, ενώ την «χημεία» τους μετέφεραν και στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Πρωινό Mou» του Μega.













Πηγή


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: