Μαριέττα Χρουσαλά: Θέλει να κάνει δεύτερο παιδάκι! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μαριέττα Χρουσαλά: Θέλει να κάνει δεύτερο παιδάκι!

Μαριέττα Χρουσαλά: Θέλει να κάνει δεύτερο παιδάκι!Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι μία από τις πιο όμορφες και πετυχημένες Ελληνίδες.
Αυτό το διάστημα που είναι εκτός τηλεόρασης, έχει αφιερωθεί εξολοκλήρου στο μεγάλωμα της μικρής της κόρης η οποία είναι μόλις 15 μηνών.
Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει και δεύτερο παιδάκι! «Εννοείται πως θα ήθελα δεύτερο παιδί. Είμαστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο αυτό. Άλλωστε κι η μικρή όταν δει άλλα παιδάκια τρελαίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό YOU.
Όσο για το αν επιθυμεί αγοράκι ή κοριτσάκι; «Ένα κι ένα θα ήταν ωραίος συνδυασμός», πρόσθεσε, εκφράζοντας την επιθυμία της για ένα αγοράκι!
Μεταξύ άλλων η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην τηλεόραση και για το αν της λείπει: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει γιατί για τρία-τέσσερα χρόνια ήταν η καθημερινότητά μου. Και ξέρουμε πως είναι όλο αυτό. Αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή μου και ενδεχομένως να μη χωρούσε πια η τηλεόραση. Ίσως να μην έκανα κάτι καλά αν έπρεπε να τα χωρέσω και τα δύο».


Σου άρεσε;

Σχολίασε