Οι 5 κατηγορίες ανθρώπων που έχουν περισσότερους οργασμούς | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Οι 5 κατηγορίες ανθρώπων που έχουν περισσότερους οργασμούς

Οι 5 κατηγορίες ανθρώπων που έχουν περισσότερους οργασμούςΔεν χρειάζεται να ζηλεύεις! Κάνε τις σωστές αλλαγές στη ζωή σου για να γίνεις μια από αυτούς…

Δύο αμερικανικά sites το Singles in America και το Match.com αποφάσισαν να διεξάγουν μία έρευνα για το ποιοι άνθρωποι έχουν τους περισσότερους οργασμούς!


Οι πληροφορίες που μας έδωσαν, μπορεί από τη μια να μας κάνουν να σκάμε από ζήλια, αν δεις όμως την αισιόδοξη πλευρά χάρη σε αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες πλέον μπορούμε να απολαύσουμε οργασμούς αλλάζοντας επάγγελμα ή χρώμα μαλλιών…
#1 Οι κοκκινομάλλες:

Και αν νόμιζες ότι οι ξανθιές έχουν περισσότερο σεξαπίλ, οι κοκκινομάλλες φαίνεται να έχουν τους περισσότερους οργασμούς με τις ξανθιές να έρχονται στη δεύτερη θέση. Τρέχα λοιπόν στο κομμωτήριο και τόλμησε την αλλαγή!

#2 Οι γυναίκες που έχουν παντρευτεί ευκατάστατους άντρες:

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Newcastle οι πλούσιες γυναίκες βιώνουν συχνότερα οργασμούς. Και εμείς μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο αν σκεφτούμε ότι αυτές οι γυναίκες δεν έχουν ιδιαίτερα άγχη, είναι πιο χαλαρές, και δεν ξεχνούν ποτέ τον personal trainer και την αισθητικό τους!

#3Όσοι ζουν στο Μαϊάμι:

Αν σκεφτόσουν να φύγεις για το εξωτερικό, θα σου προτείναμε το ηλιόλουστο Μαϊάμι, μιας και οι υψηλές θερμοκρασίες φαίνεται πως ανεβάζουν τη λίμπιντο. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 60% του γυναικείου πληθυσμού εκεί έχει πάντα οργασμό!

#4 Οι (πολύ) μεγαλύτερες γυναίκες:

Και όμως! Οι γυναίκες 80 με 90 χρονών έχουν τους περισσότερους οργασμούς! Το American Journal μετά από έρευνα διαπίστωσε πως αυτές οι γυναίκες είναι περισσότερο σεξουαλικά ικανοποιημένες από τις γυναίκες που διανύουν τα 20 κάτι και τα 30 κάτι! Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

#5 Οι χρήστες Android:

Άλλαξε το smartphone και πάρε android για εγγυημένη κορύφωση στο σεξ! Το site match.com ανακάλυψε πως οι χρήστες Android σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες smartphone είναι περισσότερο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή.


Faysbook.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε