Ηλικιωμένοι αναπαριστούν διάσημες σκηνές: Απίστευτη φωτογράφιση σε γερμανικό γηροκομείο [εικόνες] | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ηλικιωμένοι αναπαριστούν διάσημες σκηνές: Απίστευτη φωτογράφιση σε γερμανικό γηροκομείο [εικόνες]

Ηλικιωμένοι αναπαριστούν διάσημες σκηνές: Απίστευτη φωτογράφιση σε γερμανικό γηρΠοιος είπε ότι η ζωή στο γηροκομείο δεν μπορεί να είναι διασκεδαστική; ΟΙ ηλικιωμένοι θαμώνες από γηροκομεία στο Εσσεν το Μελχειμ και άλλες πόλεις σε όλη τη Γερμανία δημιούργησαν ένα ξεκαρδιστικό ημερολόγιο και απέδειξαν ότι η διασκέδαση δεν έχει ηλικία...
Το ημερολόγιο που δημιουργήθηκε για το Essenes Contillia Group ονομάζεται «Classics 2014» και οι ηλικιωμένοι φωτογραφίζονται σαν σταρ του κινηματογράφου αναπαριστώντας διάσημες σκηνές από αγαπημένες κλασσικές ταινίες.

Χρησιμοποίησαν περούκες , κοστούμια και make-up αντιγράφοντας διάσημους αστέρες όπως ο James Dean , η Audrey Hepburn και ο Patrick Swayze . Η ψευδαίσθηση ολοκληρώθηκε με μία γερή δόση Photoshop.

Το ημερολόγιο δεν θα διατίθεται προς πώληση αλλά δημιουργήθηκε ως δώρο για τους κατοίκους των γηροκομείων, τους συγγενείς τους και τους εργαζόμενους.

«Πρωινό στο Tiffany's»: Μαριάν Μπρούνσμπαχ, ετών 86 

«Τιτανικός»: Ερνα Ρούτ, ετών 86 και Αλφρεντ Κέλμπεχ, ετών 81

«Blues Brothers»: Mάργκαρετ Σμιντ, ετών 77 και Λόθαρ Βισνέβσκι, ετών 76

«Εφτά χρόνια φαγούρα»: Ινγκεμποργκ Γκιολμπας, ετών 84 και Εριχ Εντελέιν, ετών 88

«James Bond»: Βίλχελμ Μπουιτινγκ, ετών 89

«Ρόκι»: Ιρβιν φον ντερ Χέιντεν, ετών 80

«Μέρι Πόπινς»: Ερνα Σένκ, ετών 78

«Easy Rider»: Γουόλτερ Λόεσερ, ετών 98 και Κέρτ Νιουχάους, ετών 90


iefimerida


Σου άρεσε;

Σχολίασε