Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη – | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη –

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη – Πνευμονικό οίδημα η προσωρινή αιτία σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Η νεκροτομή δεν έριξε φως στο αν είναι αυτοκτονία ή όχι ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη - 10 ώρες πριν τον βρουν έφυγε από τη ζωή ο γνωστός σχεδιαστής μόδας
 - "Περιμένουμε σε ένα μήνα τις εργαστηριακές εξετάσεις" λέει στο NewsIt ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης
- Ανοιχτό ακόμα το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας 


- Τα οικονομικά προβλήματα και τα ιδιόχειρα σημειώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμά του
Ήταν αυτοκτονία ή όχι ο αιφνίδιος θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη, που βύθισε στο πένθος το χώρο της μόδας και σόκαρε όλη την Ελλάδα. Η νεκροτομή που έγινε το πρωί της Πέμπτης, δεν έδωσε απαντήσεις για το αν ο γνωστός σχεδιαστής αυτοκτόνησε ή πέθανε από παθολογικά αίτια. 

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ο άνθρωπος που έκανε τη νεκροτομή στη σορό του Μιχάλη Ασλάνη, δήλωσε στο NewsIt πως η προσωρινή αιτία θανάτου είναι «πνευμονικό οίδημα». 
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χαλκίδα Πρόσθεσε όμως ότι η ακριβής αιτία θα αποσαφηνιστεί αφού βγουν οι εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες θα είναι έτοιμες σε ένα μήνα. 

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το πνευμονικό οίδημα να προκλήθηκε από χρήση χαπιών και επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας. 


Σου άρεσε;

Σχολίασε