Σοκ! Τα πόσα κλείνει ο Τζόνι Ντεπ; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σοκ! Τα πόσα κλείνει ο Τζόνι Ντεπ;

Σοκ! Τα πόσα κλείνει ο Τζόνι Ντεπ; Μεγάλωσε κι ο Τζόνι Ντεπ, όσο κι αν η εξωτερική του εμφάνιση και το σέξι παρουσιαστικό του δεν το προδίδουν.
Ποιό είναι το μυστικό του; "Αν διατηρήσεις την περιέργειά σου για τη ζωή και μείνεις γοητευμένος από αυτή, διατηρείσαι νέος, ανεξάρτητα από τα χρόνια σε αριθμούς", εξηγεί ο ίδιος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη βρετανική The Independent.
"Θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα, να μην έχω φτάσει καν τα 50. Τώρα που τα κλείνω είμαι ευτυχής" τονίζει με νόημα!

Τον Ιούνιο ο σέξι ηθοποιός έκλεισε τα 50 και η αλήθεια είναι μεσόκοπο μόνο δεν τον λες. Και αυτό μάλλον το ξέρει πολύ καλά ο ίδιος που διόλου δεν ανησυχεί για τη... γήρανση. Όπως άλλωστε λέει βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δηλώνει υγιής και ζωντανός!
Ο ίδιος, που έχει τη φήμη του κακού παιδιού του Χόλιγουντ, έχει πλέον φρονιμέψει θέλοντας να δώσει το καλό παράδειγμα στα δύο του παιδιά, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του Βανέσα Παραντί. Όπως μάλιστα λέει, την κρίση μέσης ηλικίας την έχει περάσει ήδη από τα 19 με 20 χρόνια του, προκαλώντας διάφορα στον εαυτό του αλλά ευτυχώς... αυτοθεραπεύτηκε.
Όσο για την καριέρα του; Ο ίδιος αποκάλυψε όχι μόνο πως δεν βλέπει τις ταινίες του αλλά και πως νιώθει σοκαρισμένος με την συνεχή επιτυχία του.
Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε... πολύχρονος!


Σου άρεσε;

Σχολίασε