Κι άλλη "βόμβα" από ΑΝΤ1: "Άρπαξε"... παρουσιάστρια από το κανάλι της! (Φωτό) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Κι άλλη "βόμβα" από ΑΝΤ1: "Άρπαξε"... παρουσιάστρια από το κανάλι της! (Φωτό)

Κι άλλη "βόμβα" από ΑΝΤ1: "Άρπαξε"... παρουσιάστρια από το κανάλι της! (Φωτό)"Με τον αυθορμητισμό και την αμεσότητά της ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν την προηγούμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι και θα συνεχίσει δυναμικά την παρουσία της στον ΑΝΤ1", λέει η ανακοίνωση για την Ελληνίδα παρουσιάστρια, που σημαίνει το εξής:

Τη νέα τηλεοπτική χρονιά που έρχεται, η Μαρία Μπεκατώρου δεν θα βγαίνει καθόλου στο ART του κουμπάρου της Γιώργου Καρατζαφέρη, αλλά μόνο στον ΑΝΤ1!



Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση, όπως μας ήρθε από το κανάλι του Αμαρουσίου: "Ο ΑΝΤ1 επεκτείνει την συνεργασία του με την Μαρία Μπεκατώρου η οποία θα βρίσκεται και την νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι. Η Μαρία Μπεκατώρου με τον αυθορμητισμό και την αμεσότητά της ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν την προηγούμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι και θα συνεχίσει δυναμικά την παρουσία της στον ΑΝΤ1".


Σου άρεσε;

Σχολίασε