ΦΤΙΑΞΤΕ: Ξυλάκι frozen yogurt καρύδα-μάνγκο! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΦΤΙΑΞΤΕ: Ξυλάκι frozen yogurt καρύδα-μάνγκο!

ΦΤΙΑΞΤΕ: Ξυλάκι frozen yogurt καρύδα-μάνγκο!




5 λεπτά χρειάζονται μόνο για να το ετοιμάσουμε.

Μια συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου









Υλικά
1 ώριμο μάνγκο
200 γρ. γάλα καρύδας με χαμηλά λιπαρά
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
1 βανίλια
5 κ.σ. σιρόπι αγαύης (super market)
ξύσμα από 1 λάιμ
6 θήκες για παγωτό ξυλάκι
Διαδικασία

Καθαρίζουμε το μάνγκο, το ψιλοκόβουμε και το βάζουμε στο μπλέντερ με το γάλα, το γιαούρτι, τη βανίλια, το σιρόπι και το ξύσμα. Τα αλέθουμε σε πουρέ, μέχρι να γίνει λείο το μείγμα. Ισομοιράζουμε στις θήκες για ξυλάκια.Παγώνουμε για 5-6 ώρες. Για πιο σφιχτό αποτέλεσμα αφήνουμε μια νύχτα στο ψυγείο. Βουτάμε τις θήκες σε ζεστό νερό για 2-3 δευτερόλεπτα. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.


Σου άρεσε;

Σχολίασε