Υλικά για 4 άτομα
700 γρ. Φιλέτο κοτόπουλου
½ φλ. Ελαιόλαδο
1 φλ. Μουστάρδα απαλή
1 κ.σ μέλι
10-12 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού ψιλοκομμένα
20-25 ντοματίνια
1 λεμόνι ακέρωτο κομμένο σε λεπτές φέτες
½ φλ. Βαλσάμικο λευκό
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι , νιφάδες πάπρικας
Διαδικασία
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε λεπτά ισόπαχα μπαστουνάκια. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο , τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο, την πάπρικα , το μέλι , τα ντοματίνια χαραγμένα ελαφρώς, το βασιλικό. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά. Καλύπτουμε το μπολ με πλαστική μεμβράνη. Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο και αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για 30 λεπτά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόβουμε 4 κομμάτια λαδόκολλας σε τετράγωνο σχήμα περίπου 40 εκ. και με ένα πινέλο την αλείφουμε γύρω γύρω στις άκρες της με αυγό χτυπημένο ( θα χρειαστούμε 2 αυγά ) . Βγάζουμε το κοτόπουλο από το ψυγείο και προσθέτουμε το λεμόνι και το βαλσάμικο. Ανακατεύουμε καλά. Το μοιράζουμε με τη μαρινάδα του στο κέντρο στις 4 λαδόκολλες. Κλείνουμε τις λαδόκολλες σε φάκελο και αλείφουμε τις άκρες πάλι με το χτυπημένο αυγό. Βάζουμε τα πακέτα με το κοτόπουλο σε λαμαρίνα φούρνου και ψήνουμε για 30 λεπτά μέχρι να φουσκώσει η λαδόκολλα.
Βγάζουμε τα πακέτα από το φούρνο και σερβίρουμε αμέσως. Ανοίγουμε το πακέτο την ώρα του σερβιρίσματος.
Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι ή πλιγούρι ή κινόα