«Θα μάθουμε πολλά μυστικά του Τουργκούτ» | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

«Θα μάθουμε πολλά μυστικά του Τουργκούτ»

«Θα μάθουμε πολλά μυστικά του Τουργκούτ»Στο «Karadayi» υποδύεται τον εισαγγελέα Τουργκούτ, ο οποίος διέπραξε ένα έγκλημα, αλλά και κατηγόρησε άδικα έναν αθώο άνθρωπο. Ωστόσο ο Γιουρνταέρ Οκούρ είναι το εντελώς αντίθετο. Ξρεμος, αγαπητός και συμπαθητικός. Ο ίδιος μας μίλησε για τη ζωή του και μας αποκάλυψε τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς.
Πώς σας αντιμετωπίζουν στο δρόμο;
«Ο ηθοποιός που έπαιξε τον εισαγγελέα Σουλεϊμάν είναι ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο. Οπότε νομίζω πως για τους ανθρώπους ήταν απογοητευτικό να με δουν σ’ έναν τέτοιο ρόλο».

Ο εισαγγελέας Τουργκούτ είναι ένας ρόλος-αντίθετος με ό,τι έχετε παίξει στο παρελθόν.
«Σωστά! Εγινα γνωστός στο κοινό μέσα από τη σειρά “Γέφυρα”, αλλά και οι επόμενοι ρόλοι μου ήταν διαφορετικοί. Ωστόσο, ο ρόλος του εισαγγελέα Τουργκούτ ήταν κάτι που με ενθουσίασε και εν μέρει δεν είχα παίξει ποτέ ξανά. Μου αρέσει πολύ που παίζω αυτό το ρόλο».
Πάντως, ερμηνεύετε πολύ καλά το ρόλο.
«Παρόλο που είναι κακός ρόλος, ωστόσο οι περισσότεροι νομίζω έχουν εκτιμήσει περισσότερο το ταλέντο μου».
Πώς σας φαίνετε που παίζετε τον κακό; Θα θέλατε κάποιον άλλο ρόλο;
«Φυσικά μου αρέσει! Υπάρχει πάντα ένα βάθος σε κάθε ρόλο, αλλά θεωρώ πως οι άνθρωποι δεν είναι κακοί, αλλά οι πράξεις τους».
Ο εισαγγελέας πόσο κακός είναι;
«Είναι ερωτευμένος και έχει εμμονή με την αγάπη. Δεν είδαμε περισσότερο την ιστορία του εισαγγελέα. Γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο θα το δούμε παρακάτω. Θα μάθουμε περισσότερα για τη ζωή του».
Οι καλοί ηθοποιοί μπορούν να παίξουν τους κακούς, ένας κακός ηθοποιός μπορεί να παίξει καλά τον κακό;
«Για να αποδοθεί καλά ένας ρόλος πρέπει να υπάρχει ταλέντο. Υπάρχει μεγάλη σημασία στο τι υπάρχει πέρα από αυτό το ρόλο. Θέλω να πω πως όταν παίρνουμε ένα ρόλο πρέπει να ψάξουμε σε βάθος τι υπάρχει σ’ αυτό το χαρακτήρα, γιατί είναι έτσι».


Σου άρεσε;

Σχολίασε