O Βλαντιμίρ Πούτιν εμφάνισε τη γυναίκα του μετά από ένα χρόνο για να ανακοινώσει ότι τη χωρίζει ανακοινώσει ότι τη χωρίζει VIDEO | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

O Βλαντιμίρ Πούτιν εμφάνισε τη γυναίκα του μετά από ένα χρόνο για να ανακοινώσει ότι τη χωρίζει ανακοινώσει ότι τη χωρίζει VIDEO

O Βλαντιμίρ Πούτιν εμφάνισε τη γυναίκα του μετά από ένα χρόνο για να ανακοινώσειΤέλος πήραν οι απορίες και τα σενάρια που αφορούσαν τη σύζυγο του Βλαντιμίρ Πούτιν, Λουντμίλα. Γιατί το ζευγάρι ανακοίνωσε μέσω της τηλεόρασης την απόφασή του να χωρίσει.
Τον τελευταίο καιρό είχε... φουντώσει η περιέργεια, ακόμη και στις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, για το τι συνέβαινε με την σύζυγο του Ρώσου προέδρου. Από το 2008 η πρόεδρος του Ρώσου προέδρου εμφανιζόταν σπάνια και για αυτό το λόγο γίνονταν πολλές υποθέσεις.
Τα σενάρια για τους λόγους της εξαφάνισής της ποίκιλαν. Από προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετώπιζε η ίδια, μέχρι τον... εγκλεισμό της σε μοναστήρι από τον Πούτιν προκειμένου να μην προκληθεί σκάνδαλο για τη φημολογούμενη σχέση του με την εκρηκτική πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα.

                                                                          
Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έκανε σήμερα την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση από την έναρξη της νέας προεδρικής θητείας του Πούτιν, το Μάιο του 2012, όταν παρακολούθησαν μία παράσταση μπαλέτου. Οταν έπεσε η αυλαία ανακοίνωσαν πως το ίδιο θα συμβεί και με το γάμο τους. Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε πως το διαζύγιο ήταν κοινή τους απόφαση.
Το ζευγάρι χωρίζει έπειτα από 30 χρόνια έγγαμου βίου, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες.
Το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, ήδη από το 2008, ενώ οι φήμες για εξωσυζυγική σχέση του Βλάντιμιρ Πούτιν με την πρώην Ολυμπιονίκη και πολιτικό Αλίνα Καμπάεβα. Οι φήμες θέλουν, μάλιστα, να έχουν αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά.
Η πρώην σύζυγος του Ρώσου Προέδρου δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις για πολύ καιρό, ενώ φήμες έλεγαν πως βρισκόταν στη Γερμανία, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας.






Σου άρεσε;

Σχολίασε