Notis ακους; Ο Ρέμος κανιβαλίζει τα αδέλφια μας τους εξωγήινους Απολαυστικό video | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Notis ακους; Ο Ρέμος κανιβαλίζει τα αδέλφια μας τους εξωγήινους Απολαυστικό video

Notis ακους; Ο Ρέμος κανιβαλίζει τα αδέλφια μας τους εξωγήινουςΣχεδόν μία εβδομάδα έχει περάσει από την τελευταία συνέντευξη του Notis Σφακιανάκη στον Γιώργο Λιάγκα και με αγωνία περιμέναμε την απάντηση του Αντώνη Ρέμου για τα όσα είπε για εκείνον. Και ναι η τοποθέτηση του Αντώνη ήρθε. Και όχι, μην περιμένεις κατινιές, αφού η απάντηση του τραγουδιστή στον συνάδελφο του ήτο έξυπνη και με...
μπόλικη δόση χιούμορ. Σε σημείο, δηλαδή, που κανιβάλισε τα αδέλφια μας τους εξωγήινους, που την έπαθαν σαν τον βασιλικό με την γλάστρα. Μαζί, δηλαδή, με τον Notis ποτίστηκαν και αυτά.
Ο Ρέμος, που λες, έδωσε την έξυπνη απάντηση του επί σκηνής στη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη με Στέλιο Ρόκκο και Ελένη Φουρέιρα. Σε τρελά κέφια ο Αντώνης έδωσε ρεσιτάλ με Ρόκκο, ειδικά όταν έλεγαν το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα «Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@λ@κες», όπου στο «μ@λ@κες» ο Αντόνιο έλεγε «εξωγήινους»!!!!
Το πιάσαμε το υπονοούμενο, ενώ δε σταμάτησε ακόμη και όταν στη σκηνή ανέβηκε η Φουρέιρα για την οποία είπε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελένη Φουρέιρα έχει εξωγήινη ομορφιά»!
Δες το απολαυστικό πραγματικά βίντεο



Σου άρεσε;

Σχολίασε